شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مجله ویستا

معجون مقوی


معجون مقوی

● مواد لازم
▪ چهار زرده تخم مرغ
▪ نصف فنجان شکر
▪ دو فنجان شیر
▪ کمی دارچین
▪ کمی ادویه میخک
▪ یک فنجان خامه
▪ یک قاشق مرباخوری وانیل
▪ یک قاشق مرباخوری جوزهندی
● طرز تهیه
در یک …

مواد لازم

چهار زرده تخم مرغ

نصف فنجان شکر

دو فنجان شیر

کمی دارچین

کمی ادویه میخک

یک فنجان خامه

یک قاشق مرباخوری وانیل

یک قاشق مرباخوری جوزهندی

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا سفیدرنگ شود سپس به آرامی شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا در آن حل شده و یکدست شود.

شیر، میخک و دارچین را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود.

مخلوط تخم مرغ را به آرامی به مواد روی اجاق گاز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود قبل از این که به جوش آید، ظرف را از روی شعله گاز برداشته و خامه را سریع به آن اضافه کرده و هم بزنید و برای یک ساعت صبر کنید تا مخلوط کاملاً خنک شود سپس به آن وانیل و جوزهندی را اضافه کنید.

ملیحه قریشی