شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

شیاچیاتای پیاز | طرز تهیه شیاچیاتای پیاز


مواد لازم برای شیاچیاتای پیاز
 
خمیر مایه½ 2 قاشق چایخوری
آب گرم¼ 1 پیمانه
آرد½ 2 پیمانه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
نمک  ½ قاشق چایخوری
آویشن1 قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای روی شیاچیاتا
 
پیاز حلقه شده2-3 عدد بزرگ
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
رزماری تازه ساتوری شده1 قاشق غذاخوری
زیتون سیاه16 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
 

شیاچیاتای پیاز | طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
 
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
 
آب گرم و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و آنها می گذاریم تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.
در یک کاسه بزرگ، آرد را ریخته و سپس روغن زیتون و نمک، مخلوط خمیر ترش و آویشن را روی آن می ریزیم. مواد را با یک قاشق کاملاً مخلوط می کنیم و پس از اینکه به حالت خمیر در آمد، به مدت 8 دقیقه آن را روی یک سطح صاف ورز می دهیم. سپس خمیر را برای مدت یک  ساعت کنار می گذاریم تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.
روغن و کره را داخل یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شده و شروع به جز جز کند. پیاز را داخل آن می ریزیم و کاملاً تفت می دهیم. حرارت را ملایم می کنیم و آن را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا پیازها کاملاً نرم و قهوه ای شود. سپس رزماری را داخل آن می ریزیم.
فر را با دمای 225 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف سینی مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را کف آن می گذاریم. آن را به شکل دایره یا مستطیل پهن می کنیم. پیاز را روی سطح خمیر کاملاً پخش کرده و زیتون های سیاه را خرد و روی آن می ریزیم. روی آنها کمی نمک و فلفل سیاه ریخته و کمی روغن زیتون می ریزیم. آن را به مدت 20 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و روی آن طلائی – قهوه ای شود. سپس آن را از فر خارج کرده و گرم برش می زنیم و سرو می کنیم.
 

شیاچیاتای پیاز | طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
نکات تکمیلی در مورد شیاچیاتای پیاز

شیاچیاتای پیاز جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
شیاچیاتای پیاز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شیاچیاتای پیاز ، طرز تهیه شیاچیاتای پیاز


همچنین مشاهده کنید