سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی فرانسوی


سیب زمینی فرانسوی

سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولا مشتری زیادی دارد. اما متاسفانه روش پخت نادرست فست فود ها آن را به یکی از غذاهای نا سالم کرده.

سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولا مشتری زیادی دارد. اما متاسفانه روش پخت نادرست فست فود ها آن را به یکی از غذاهای نا سالم کرده. به شما می آموزیم چگونه با کره وسیر سیب زمینی فرانسوی کم چرب تر از فست فودها برای خود درست کنید.

مواد لازم:

یک کیلو و سیصد گرم سیب زمینی خلال شده

۴ قاشق چای خوری روغن گیاهی

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

اسپری پخت یا مقدار روغن

۲ قاشق غذا خوری کره

۸ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده

۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

۱.فر را تا دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید.

۲. ۳مورد اول لیست مواد لازم را در یک پلاستیک زیپ شو بزرگ ترکیب کنید، طوری که همه مواد آغشته شوند. سیب زمینی ها را در سینی پخت که از قبل با اسپری یا مقداری روغن چربش کردید بچینید. سیب زمینی ها را به مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند در دمای ۴۰۰ درجه فر بپزید، بعد از ۲۰ دقیقه برشان گردانید.

۳.کره و سیر را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ قرار دهید، دو دقیقه در دمای پایین بپزیدشان، در طول پخت مرتب بهم بزنیدشان. سیب زمینی ها، جعفری و پنیر را به ماهی تابه اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا همه مواد بهم آغشته شوند. بلافاصله سرو کنید.