چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
تارت گوجه فرنگی و ریحان
مواد لازم:
آرد گندم- دو سوم پیمانه
آرد کیک- یک سوم پیمانه
کره سرد- نصف پیمانه
آب سرد- ۵ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا رنده شده- یک و نیم پیمانه
گوجه فرنگی تازه- ۵ یا ۶ عدد
برگ تازه ریحان خرد شده- یک پیمانه
سیر- ۴ حبه
مایونز- نصف پیمانه
پنیر پارمیزان رنده شده- یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل- به میزان کافی
طرز تهیه:
آرد را مخلوط کنید و تکه های کره را به آن بیفزایید و با نوک انگشتان هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاید. آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی سطحی کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید و روی قالب تارت قرار دهید و لبه های آرد را برش بزنید تا به شکل قالب دربیاید. خمیر تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید تا کمی طلایی شود. سپس نصف پیمانه پنیر مازارلا روی لایه داغ بریزید. گوجه ها را نازک برش بزنید و دانه های داخل آن را دربیاورید و روی پنیر بچینید. ریحان و سیر را روی گوجه بریزید. سس مایونز، پنیر پارمیزان و بقیه مازارلا، نمک و فلفل را مخلوط کنید و روی ریحان و سیر بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست