چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

دلایل ده گانه برای استفاده از فناوری نانودر مواد غذایی


دلایل ده گانه برای استفاده از فناوری نانودر مواد غذایی

امروزه فناوری نانو کاربردهای مختلفی در مواد غذایی دارد,

امروزه فناوری نانو کاربردهای مختلفی در مواد غذایی دارد، به‌طور کلی مزایای استفاده از این فناوری را در صنایع غذایی می‌توان در قالب سه عنوان کلی زیر تقسیم نمود:

▪ افزایش عمر مفید مواد غذایی؛

▪ مزایای گسترده‌ی بهداشتی؛

▪ تأثیر بر طعم غذا.

عنوان فایل
دلایل ده‌گانه برای استفاده از فناوری نانودر مواد غذایی application/pdf
dalayele dahgane.pdf
194 KB
دانلود

مترجم : ابراهیم عنایتی