سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
استراتژی رفتاری بهتر با شناخت از شخصیت درون
شخصیت انسانها را می توان با معیارهای گوناگونی به دسته های مختلف تقسیم بندی کرد. در اینجا شخصیت انسان ها نخست با نحوه ارتباطشان با دیگران به دو دسته درونگرا و برونگرا تقسیم بندی شده است. متوجه باشید که هر دوی این دو نوع شخصیت کاملا طبیعی و نرمال می باشد. برونگرایان به سوی جهان عینی متمایل بوده و درونگرایان به سوی جهان ذهنی و غیر عینی، شما با آگاهی یافتن از خصوصیات شخصیتی هر دو گروه قادر خواهید بود با شناساییشان رابطه بهتری با آنها برقرار سازید.
از ویژگی های شخصیتی افراد برونگرا می توان علاقمندی به وقایع پیرامون خود، رو راستی، مقایسه عقیده خود را با عقاید دیگران، اهل عمل و پیشقدمی در کارها را نام برد. این افراد در بیان افکار صریح می باشند و بزرگترین وحشت شان این است که نکند پس از یک فاجعه هولناک آخرین بازمانده بشر روی زمین باشند (ترس از قطع ارتباط با دنیای خارج و مردم) و تنهایی برای وی بسیار آزار دهنده است. این افراد عموما از تعامل و ارتباط برقرار کردن با دیگران انرژی می گیرند و تنها از روی تجارب زندگی خود درس می گیرند و نه عبرت گرفتن از دیگران.
اما در خصوص ویژگی های شخصیتی افراد درونگرا می توان گفت که آنها علاقمند به احساسات و افکار خودشان هستند و نیاز به داشتن قلمرو شخصی می باشند و در برقراری ارتباط با افراد جدید مشکل دارند و علاقمند به سکوت و تمرکز هستند و بزرگترین وحشت آنها است که در یک جمع شلوغ قرارگیرند و از فعالیت های انفرادی انرژی می گیرند. این افراد از در میان گذاشتن اطلا عات شخصی خود با دیگران ممانعت می کنند و مایل به رویکرد آهسته اما دقیق می باشند.
علاوه برگونه های شخصیتی که در بالا ذکر شد می توان بر خصوصیت های شخصیتی دیگری همچون جستجوگر که ماجراجو و مخاطره طلب هستند، رهبر که یک انسان اهل ریسک که دوست ندارد هیچ فرصتی را از دست بدهد. سنت گرا که با تجهیز به حواس پنجگانه و به کارگیری مهارت های عملی در طلب پایداری و استواری هستند. ملاحظه گرا که ذاتا محتاط و هوشیار هستند و موقعیت ها و دیگران را پیش از انجام اعمال نابهنگام مشاهده و مراعات می کنند اشاره کرد.
در میان خصوصیات شخصیتی که ذکر شد می توان به افرادی اشاره کرد که مصمم می باشند و سریع تصمیم می گیرند زندگی را استوار و قابل کنترل می کنند پروژه ها را به سادگی به اتمام می رسانند. سازمان یافته و منظم، جدی، قابل پیش بینی، از زمان بندی ها و جداول زمانی به عنوان راهنما سود می برند، از امور غیرمترقبه بیزار می باشند، سخت کوش و تمایل دارند که کارها را هر چه زودتر به پایان برسانند وظیفه شناس و مسئولیت پذیرند و می توانند خیلی کوته فکر نیز باشند.
از بیان این خصوصیت ها و شخصیت ها که ذکر شد می توان نتیجه گرفت که افراد با شناختن شخصیت درونی خود می توانند استراتژی رفتاری بهتری را در جریان زندگی روزمره خود انتخاب نموده و به اهداف عالی زندگی خود دسترسی یابند. داشتن شناخت از شخصیت درون، شاخص تعیین کننده در کنترل رفتار در هر فرد می شود. هر چه انسانها از خودشان شناخت بهتری داشته باشند مطمئنا زندگی بهتری را تجربه خواهندکرد که بعد از شناخت خود بهتر خواهید توانست راه زندگیتان را که مورد دلخواهتان است انتخاب نمایید.
نویسنده : شهرام مظفریان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست