دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
خورش سیب و زردآلو
مواد لازم
زردآلوی رسیده: ۱۰ عدد
سیب زرد: ۳ عدد
سینه مرغ: یک عدد کامل
آلو خورشی: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
لیموترش تازه: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
پودر پسته: برای تزیین
روش تهیه:
۱- سیبها را پوست کنده و به ۸ پره تقسیم میکنیم و زردآلوها را هسته میگیریم و درروغن داغ سرخ میکنیم تاجایی که له شوند.
۲- سینه مرغ را به شکل انگشتی برش داده و به پودر پیاز و زعفران آغشته میکنیم. در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ را به شکل گل رز دور هم پیچیده با خلال چوبی ثابت سپس سرخ کنید.
۳- آلوها را با دولیوان آنقدر میجوشانیم تا آلو کاملا له شده و از هسته جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم
۴- این سس را با شکر و آب لیمو ترش طعم دارتر کرده و سیب و زردآلو و مرغ را داخل آن میگذاریم و میجوشانیم تا طعم بگیرند دقت میکنیم که زمان جوشاندن این خورش خیلی کم باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران چین شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
اصفهان قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری ناسا عکاسی
کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب