دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش سیب و زردآلو


خورش سیب و زردآلو

سیب‌ها را پوست کنده و به ۸ پره تقسیم می‌کنیم و زردآلو‌ها را هسته می‌گیریم و درروغن داغ سرخ می‌کنیم تاجایی که له شوند.

مواد لازم

زردآلوی رسیده: ۱۰ عدد

سیب زرد: ۳ عدد

سینه مرغ: یک عدد کامل

آلو خورشی: ۲۰۰ گرم

آب: ۲ لیوان

شکر: ۳ قاشق سوپ‌خوری

لیموترش تازه: یک عدد

زعفران: به میزان لازم

پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری

پودر پسته: برای تزیین

روش تهیه:

۱- سیب‌ها را پوست کنده و به ۸ پره تقسیم می‌کنیم و زردآلو‌ها را هسته می‌گیریم و درروغن داغ سرخ می‌کنیم تاجایی که له شوند.

۲- سینه مرغ را به شکل انگشتی برش داده و به پودر پیاز و زعفران آغشته می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید سینه مرغ را به شکل گل رز دور هم پیچیده با خلال چوبی ثابت سپس سرخ کنید.

۳- آلوها را با دولیوان آنقدر می‌جوشانیم تا آلو کاملا له شده و از هسته جدا شود و سپس از صافی رد می‌کنیم

۴- این سس را با شکر و آب لیمو ترش طعم دارتر کرده و سیب و زردآلو و مرغ را داخل آن می‌گذاریم و می‌جوشانیم تا طعم بگیرند دقت می‌کنیم که زمان جوشاندن این خورش خیلی کم باشد.