یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
خورش سیب و زردآلو

مواد لازم
زردآلوی رسیده: ۱۰ عدد
سیب زرد: ۳ عدد
سینه مرغ: یک عدد کامل
آلو خورشی: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
شکر: ۳ قاشق سوپخوری
لیموترش تازه: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
پودر پسته: برای تزیین
روش تهیه:
۱- سیبها را پوست کنده و به ۸ پره تقسیم میکنیم و زردآلوها را هسته میگیریم و درروغن داغ سرخ میکنیم تاجایی که له شوند.
۲- سینه مرغ را به شکل انگشتی برش داده و به پودر پیاز و زعفران آغشته میکنیم. در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ را به شکل گل رز دور هم پیچیده با خلال چوبی ثابت سپس سرخ کنید.
۳- آلوها را با دولیوان آنقدر میجوشانیم تا آلو کاملا له شده و از هسته جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم
۴- این سس را با شکر و آب لیمو ترش طعم دارتر کرده و سیب و زردآلو و مرغ را داخل آن میگذاریم و میجوشانیم تا طعم بگیرند دقت میکنیم که زمان جوشاندن این خورش خیلی کم باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست