یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
شینسل با خامه و پیاز
مواد لازم:
سینه مرغ:
۴ عدد (هر كدام ۱۷۵ گرم)
آرد:
۲ قاشق سوپخوری
كره:
یك سوم پیمانه
پیاز:
۵۰۰ گرم
خامه:
۲۰۰ گرم
پنیر گودا:
۲۰۰ گرم
نمك و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
سینههای مرغ را نمك و فلفل بزنید و درآرد بغلتانید و در ۲ قاشق سوپخوری كره از هر طرف سرخ كنید.
سپس آن را در ظرف نسوزی كه قبلا كره چرب كردهاید قرار دهید. پیازها را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید و در باقیمانده كره تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را روی تكههای مرغ قرار دهید و روی آنها را خامه بریزید و با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال قرار دهید تا كاملا به خورد مرغ برود.
روز بعد پنیر را رنده كرده و روی پیازها بریزید و روی اولین پنجره فر در دمای ۴۰۰ درجه فرانهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس آن را با نان باگت تازه میل كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست