جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شینسل با خامه و پیاز
مواد لازم:
سینه مرغ:
۴ عدد (هر كدام ۱۷۵ گرم)
آرد:
۲ قاشق سوپخوری
كره:
یك سوم پیمانه
پیاز:
۵۰۰ گرم
خامه:
۲۰۰ گرم
پنیر گودا:
۲۰۰ گرم
نمك و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
سینههای مرغ را نمك و فلفل بزنید و درآرد بغلتانید و در ۲ قاشق سوپخوری كره از هر طرف سرخ كنید.
سپس آن را در ظرف نسوزی كه قبلا كره چرب كردهاید قرار دهید. پیازها را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید و در باقیمانده كره تفت دهید تا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را روی تكههای مرغ قرار دهید و روی آنها را خامه بریزید و با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال قرار دهید تا كاملا به خورد مرغ برود.
روز بعد پنیر را رنده كرده و روی پیازها بریزید و روی اولین پنجره فر در دمای ۴۰۰ درجه فرانهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس آن را با نان باگت تازه میل كنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی