یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
تاکو گوشت
![تاکو گوشت](/web/imgs/16/11/f36hz1.jpeg)
زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
خوراک: مکزیک
مواد لازم
¾ پیمانه روغن بادام زمینی
۱۲ عدد تورتیلای ذرت
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت راسته چرخکرده
دو حبه سیر رنده شده
ادویه تاکو (دستور تهیه در پایین ذکر شده است)
۲/۳ پیمانه آب گوشت کم نمک
۱۷۰ گرم پنیر موزارلا
ترشی فلفل، ۱۲ عدد درشت
یک پیمانه کاهوی خرد شده (اختیاری)
یک عدد گوجه فرنگی درشت، خرد شده (اختیاری)
نصف پیمانه برگ های تازه گشنیز (اختیاری)
ورقه آلومینیومی
طرز تهیه
۱. ابتدا قالب تاکو را بسازید. برای این منظور به فویل آلومینیومی ضخیم نیاز دارید. یک مستطیل از فویل برش دهید و آن را به شکل لوله توخالی و نازک درست درست کنید. باید این لوله را طوری درست کنید که برای مدت طولانی بتواند ایستاده باقی بماند.
۲. فر را با دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۳. روغن بادام را داخل تابه بریزید و ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
۴. یک عدد تورتیلا را اطراف فویل بپیچید و آنرا به شکل تاکو حالت دهید. سپس کف تاکو را داخل روغن داغ فرو و ۲۰ ثانیه سرخ کنید. تورتیلا را از یک طرف ۳۰ ثانیه در روغن سرخ کنید، آن را برگردانید و ۳۰ ثانیه دیگر هم طرف دیگر آن را سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی و برشته شوند. این کار را باید در حالی انجام دهید که لوله آلومینیومی داخل تورتیلا است. در این مرحله، تورتیلاها به شکل نان تاکو درآمده اند. تا داغ هستند روی آنها نمک بپاشید. همین مراحل را با باقی تورتیلاها تکرار کنید.
۵. سعی کنید نان های تاکو را داخل فر گرم نگه دارید.
۶. دو قاشق از روغن بادام زمینی را در تابه نگهدارید و باقی آن را خالی کنید. زیر شعله را دوباره روشن کنید و پیاز را داخل روغن بریزید و سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. ۳ تا ۴ دقیقه تفت کافی است. گوشت چرخکرده را به همراه یک قاشق چایخوری نمک و سیر اضافه کنید. ۴ دقیقه گوشت را تفت دهید و سپس، ادویه تاکو و آب گوشت را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مایع بجوشد و گوشت کاملا پخته و سس غلیظ شود.
۷. داخل تاکوها را با مخلوط گوشت پر کنید. روی آن ترشی فلفل، کاهو، گوجه فرنگی و گشنیز بریزید و تا داغ است سرو کنید.
ادویه تاکو
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری پودر چیلی
• یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق چایخوری نمک
• ۱.۵ قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی
• یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
• نصف قاشق چایخوری پودر فلفل هندی
طرز تهیه
۱. همه مواد را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. می توانید این ادویه را داخل ظرف دربسته به مدت یک ماه نگهدارید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم پزشکیان ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ستاد انتخابات کشور
تهران هواشناسی قتل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی شهرداری تهران پلیس سلامت محیط زیست بارش باران سیل ازدواج
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار بورس بازنشستگان قیمت سکه بانک مرکزی
سینما دفاع مقدس سینمای ایران کتاب موسیقی رادیو تلویزیون رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی شهید رامبد جوان سریال
هوش مصنوعی وزیر علوم ماهواره باتری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جو بایدن فلسطین روسیه دونالد ترامپ جنگ غزه لبنان ترکیه انتخابات آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات جواد نکونام
الکامپ ربات نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور پوشش سرعت اینترنت اینترنت فناوری وزیر ارتباطات فیبر نوری موبایل گوگل
تغذیه گردش خون افسردگی سرطان سکته مغزی قند خون کاهش وزن فشار خون قلب