جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ماهی کباب شده با رویه پارمیزان


ماهی کباب شده با رویه پارمیزان

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ چهار تکه فیله ماهی بدون پوست
▪ یک سوم لیوان خرده نان
▪ یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان رنده شده
▪ سه لیوان هویج برش خورده
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ سه چهارم قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر

چهار تکه فیله ماهی بدون پوست

یک سوم لیوان خرده نان

یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان رنده شده

سه لیوان هویج برش خورده

یک قاشق غذاخوری کره

سه چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل

مقداری برگ کاهو

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

کاغذ روغنی پهن شده در سینی فر را کمی چرب کنید.

ماهی را پس از شستن، کمی خشک کرده و روی کاغذ بچینید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.

در ظرفی خرده نان و پنیر را با هم مخلوط کرده و روی ماهی بپاشید.

ماهی را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در فر بپزید تا رویه آن طلایی و مغز پخت شود.

هویج را آب پز کرده و سپس در کره و زنجبیل تفت دهید.

ماهی را با هویج تفت داده و با برگ کاهو سرو کنید.