جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
ماهی کباب شده با رویه پارمیزان
مواد لازم برای ۴ نفر
چهار تکه فیله ماهی بدون پوست
یک سوم لیوان خرده نان
یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان رنده شده
سه لیوان هویج برش خورده
یک قاشق غذاخوری کره
سه چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
مقداری برگ کاهو
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.
کاغذ روغنی پهن شده در سینی فر را کمی چرب کنید.
ماهی را پس از شستن، کمی خشک کرده و روی کاغذ بچینید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
در ظرفی خرده نان و پنیر را با هم مخلوط کرده و روی ماهی بپاشید.
ماهی را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در فر بپزید تا رویه آن طلایی و مغز پخت شود.
هویج را آب پز کرده و سپس در کره و زنجبیل تفت دهید.
ماهی را با هویج تفت داده و با برگ کاهو سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل