شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

برای کدبانوی ایرانی


برای کدبانوی ایرانی

پوست هندوانه خوب، صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه آن کمتر است، اگر به هندوانه ضربه بزنید کمی صدا در آن می‌پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید، صدای پاره شدن آن به گوش می‌رسد.
بدنه …

پوست هندوانه خوب، صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه آن کمتر است، اگر به هندوانه ضربه بزنید کمی صدا در آن می‌پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید، صدای پاره شدن آن به گوش می‌رسد.

بدنه طالبی رسیده، سفت و بوی خوشی از آن به مشام می‌رسد، اگر طالبی را تکان دهید، صدای درون آن را خواهید شنید.

بدنه فلفل دلمه‌ای تازه صاف و سفت و آبدار است، نرمی نشانه ماندگی و پژمردگی است.

پیاز خوب سفت است و پوست خشک آن یکی دو لایه بیشتر نیست. نرمی پیاز و جدا شدن پوست آن نشانه فاسد شدن یا سبز شدن است. پیازها به سه رنگ سفید، صورتی و بنفش دیده می‌شود که پیاز بنفش تندتر است و بیشتر برای پیازداغ به کار می‌رود. پیاز سفید برای سالاد و سرسفره مناسب است، ولی خوب سرخ نمی‌شود.