دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

رولت لازانیا اسفناج و پنیر


رولت لازانیا اسفناج و پنیر

● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
▪ پیاز خرد کرده: یک سوم پیمانه
▪ سیر له شده: یک حبه
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ گوجه فرنگی متوسط خرد شده: ۲ عدد خرد شده
▪ شکر: …

مواد لازم (برای ۴ نفر)

روغن زیتون:

یک قاشق سوپ خوری

پیاز خرد کرده:

یک سوم پیمانه

سیر له شده:

یک حبه

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی متوسط خرد شده:

۲ عدد خرد شده

شکر:

یک چهارم قاشق چای خوری

نمک:

کمی

فلفل سیاه:

کمی

لازانیا خشک:

۸ رشته

اسفناج خرد شده:

۳۰۰ گرم

پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی:

سه چهارم پیمانه

پنیر موتزارلا رنده شده:

نصف پیمانه

پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده:

۲ قاشق سوپ خوری

ادویه ایتالیایی:

نصف قاشق چای خوری یا ۲ قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده

سفیده تخم مرغ:

۱ عدد

روش تهیه:

برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم می کنیم. پیاز و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم می زنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود ۵ دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمی گذاریم).

در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط می کنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم تا یکنواخت شود.

فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولت ها را می پیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه ۱/۴ پیمانه) و ورقه را با دقت لوله می کنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود ۲۵ دقیقه بعد رولتها آماده هستند.