دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان باقی ماندن در چاشنی: ۳۰ دقیقه
فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
یک پیمانه سرکه بالزامیک سفید
نصف پیمانه عسل
نصف پیمانه آب
چوب دارچین ۵ تا ۷ سانتی متری
۶ عدد میخک کامل
۹۰۰ گرم زردآلوی رسیده
طرز تهیه
۱. برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دهید بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.
۲. یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.
۳. این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهارقاچ کنید. سپس آنها را داخل یشه شسته و استرلیزه شده بریزید.
۴. شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.
۵. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست