شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

کراکت مرغ


کراکت مرغ

● مواد لازم
▪ گوشت مرغ پخته شده: ۲/۱ مرغ
▪ قارچ خرد شده: ۱ لیوان
▪ جعفری ساطوری: ۳-۲ قاشق غذاخوری" یا مغز کرفس ریز شده "
▪ سس سفیدغلیظ: ۴/۱ لیوان
▪ تخم مرغ: ۱ عدد کامل به اضافه ۱ عدد زرده …

مواد لازم

گوشت مرغ پخته شده:

۲/۱ مرغ

قارچ خرد شده:

۱ لیوان

جعفری ساطوری:

۳-۲ قاشق غذاخوری" یا مغز کرفس ریز شده "

سس سفیدغلیظ:

۴/۱ لیوان

تخم مرغ:

۱ عدد کامل به اضافه ۱ عدد زرده تخم مرغ

آرد سوخاری یا پودر نان خشک:

به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه:

به میزان لازم

زعفران و ادویه کاری:

به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ را با کمی نمک، یک عدد پیاز ، کمی آب و چند برگ جعفری یا دو سه تکه ساقه کرفس بگذارید بپزد. پس از آن گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا کرده از چرخ گوشت رد کنید. تخم مرغ ها را با سس سفید مخلوط کرده به گوشت اضافه کنید باید حالت چسبندگی داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده و خوب مواد را ورز دهید نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه کاری را اضافه کرده تا چاشنی آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه یک گرم برداشته و به صورت بیضی باید از هر انگشت لوله کرده در آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید در ظرف چیده و با جعفری و سبزیجات تزیین کنید.