چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
رعایت نکتههای بهداشتی در آشپزخانه
مهمترین نکته برای پیشگیری از مسمومیّتهای غذایی آن است که قبل از تماس با غذا، دستهای خود را با آب گرم و صابون خوب بشویید.
زخمها و بریدگیها را خوب بپوشانید.
دستها را با حولهی جداگانهای خشک کنید و از دستمال آشپزخانه برای این کار استفاده نکنید.
هرچند وقت یک بار، دستمالها، پارچههای آشپزخانه و ابر ظرفشویی را ضدّعفونی یا عوض کنید.
سطوح کار (روی میز، تختهی آشپزخانه و سایر سطحهای تماس با موادّ غذایی) در آشپزخانه را بهطور مرتّب ضدعفونی کنید؛ به ویژه پس از آماده کردن مرغ و گوشت خام.
قبل از باز کردن قوطی کنسرو در آن را پاک کنید.
ظرفها را با آب داغ و موادّ پاککننده بشویید و بگذارید تا بهطور کامل خشک شوند.
موادّ غذایی بدون بستهبندی یا از بسته بیرون ریخته شده، مگس، موش، مورچه و سوسک را که ناقل بیماریها هستند، به خود جذب میکنند.
پس این غذاها را به سرعت جمعآوری و محلّ مورد نظر را تمیز کنید.
از چاقو و تختهای که برای بریدن گوشت خام استفاده میکنید، برای سبزیهای تازه و غذاهای پخته استفاده نکنید و آنها را پس از هر بار استفاده بشویید.
بهتر است تختهی جداگانهای گوشت و مرغ خام داشته باشید.
تهیه و تنظیم: رسول سیف
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست