چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا

پتاژ لوبیا سفید


پتاژ لوبیا سفید

● مواد لازم:
لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم
هویج: دو عدد
كره یا خامه: ۱۰۰ گرم
جعفری یا ترخان: مقداری
نمك و فلفل: به میزان لازم
پیاز: یك عدد
فلفل دلمه‌ای: یك عدد
لیموی تازه: به میزان لازم
قرص سوپ: …

مواد لازم:

لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم

هویج: دو عدد

كره یا خامه: ۱۰۰ گرم

جعفری یا ترخان: مقداری

نمك و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یك عدد

فلفل دلمه‌ای: یك عدد

لیموی تازه: به میزان لازم

قرص سوپ: دو عدد

نخود فرنگی: یك پیمانه

كرفس: یك ساقه

طرز تهیه:

لوبیا سفید را از شب قبل خیس كرده، همراه با یك عدد پیاز، نمك، هویج و فلفل دلمه‌ای بپزید و سپس میكس كنید، اگر غلیظ بود كمی آب گرم به آن اضافه كنید. آن گاه نخود فرنگی و كرفس نگینی خرد شده، قرص سوپ، هویج و فلفل دلمه‌ای را داخل پتاژ ریخته، وقتی جا افتاد و مواد پخته شد در ظرف مورد نظر ریخته و خامه یا كره را اضافه كنید و روی سوپ را با جعفری یا ترخان خرد شده تزیین كنید.