پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب


● مواد لازم:
▪ جوجه درشت یا مرغ کوچک ۲عدد
▪ آبلیمو یک فنجان
▪ روغن زیتون یا روغن مایع یک فنجان
▪ فلفل دلمه ای ریز شده یک فنجان
▪ زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
▪ پیاز ریز شده یک فنجان …

مواد لازم:

جوجه درشت یا مرغ کوچک ۲عدد

آبلیمو یک فنجان

روغن زیتون یا روغن مایع یک فنجان

فلفل دلمه ای ریز شده یک فنجان

زعفران سائیده یک قاشق چایخوری

پیاز ریز شده یک فنجان

نمک و فلفل به قدر دلخواه

طرزتهیه:

ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی آبلیمو، روغن زیتون یا روغن مایع ، زعفران سائیده آب کرده ، نمک و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت ۳۵۰ درجه مدت ۲۵-۲۰ دقیقه کباب کنید.