پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سماق پلو


سماق پلو

مواد لازم:
برنج:۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
سماق: ۲قاشق غذاخوری
روغن: ادویه شامل نمک، زردچوبه، فلفل- به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت …

مواد لازم:

برنج:۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری

سماق: ۲قاشق غذاخوری

روغن: ادویه شامل نمک، زردچوبه، فلفل- به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را همراه با پیاز و کمی ادویه کاملاً ورز دهید و به شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در تابه کمی تفت دهید و سپس کنار بگذارید.

برنج را آبکش کنید و مقداری از آن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید.

در قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید. یک کفگیر از برنج ساده و سپس یک کفگیر از برنج زعفرانی را اضافه کنید و یک لایه سماق به آن اضافه کنید. سپس یک لایه گوشت قلقلی اضافه کنید و تا آخر این کار را ادامه دهید. به طوری که لایه آخر برنج باشد. سپس دمکش را بگذارید تا برنج دم بکشد.