دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

ریزه کاری‌های کدبانوگری


ریزه کاری‌های کدبانوگری

برای پاک کردن قابلمه‌ای که غذا درون آن ریخته کافی است مقداری سرکه را با آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگی به‌راحتی از کف قابلمه پاک می‌شود.

برای پاک کردن قابلمه‌ای که غذا درون آن ریخته کافی است مقداری سرکه را با آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگی به‌راحتی از کف قابلمه پاک می‌شود.

برای بریدن نان بهتر است از کارد اره‌ای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش قرار دهید.

برای جلوگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها آن‌ها را در جای تاریک، خشک و دور از رطوبت قرار دهید.

افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقه‌حلقه کنند.

برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن داخل قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می‌گیرد.

اگر پس از دم کردن غذا یادتان آمد که برنج‌تان بی‌نمک است پس از آنکه دم کشید، مقداری نمک در آب حل کرده و آن را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید.

یکی از بهترین راه‌ها برای خوشبو شدن سبزی پلو استفاده از آویشن و دیگر ادویه‌های خوش بو پیش از دم کردن برنج است.

سردکردن غذاها

باکتری‌ها در دمای بین ۵ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد به سرعت رشد می‌کنند. بنابراین روش صحیح سرد کردن مواد غذایی یکی از راه‌های موثر در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی است.

دمای یخچال باید زیر ۵درجه سانتی‌گراد یا کمتر باشد. برای اطمینان از دماسنج استفاده کنید.

غذاهای باقی‌مانده را حداکثر تا ۲ ساعت بعد سرو کنید. آنها را در ظرف‌های کم عمق بگذارید تا سریع‌ خنک شوند.

گوشت، مرغ و ماهی منجمد را با قراردادن در یخچال‌، یخ‌زدایی کنید نه در فضای آشپزخانه، در ضمن یخچال را بیش از حد پر نکنید.

نکات کوچک خانه‌داری

برای شکستن پوست سخت نارگیل بهترین کار، قرار دادن نارگیل درون مایکرو‌ویو یا فر است.

برای از بین بردن شوری انواع خورش‌ها می‌توان یک عدد سیب زمینی پوست کنده را درون خورش انداخته و پس از ۸-۷ دقیقه جوشیدن آن را از ظرف خارج کنید.

برای تیز شدن قیچی‌های کند، با آنها چند ورق سمباده ببرید تا به مرور لبه قیچی تیز شود.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

ایده آل