یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

نان فوکاچا (ادویه‌ای)


نان فوکاچا (ادویه‌ای)

● مواد لازم برای تهیه خمیر
▪ آرد - ۴ لیوان
▪ خمیرمایه - ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک - یک قاشق مرباخوری
▪ آب ولرم - یک و دوسوم لیوان
▪ روغن زیتون - کمی
● مواد برای روی نان
▪ تخم تفت داده کدو،
▪ …

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد - ۴ لیوان

خمیرمایه - ۲ قاشق غذاخوری

نمک - یک قاشق مرباخوری

آب ولرم - یک و دوسوم لیوان

روغن زیتون - کمی

مواد برای روی نان

تخم تفت داده کدو،

حلقه های پیاز،

زیتون بدون هسته،

برش های لیموترش،

گوجه فرنگی خشک شده،

زیره،

آویشن

طرز تهیه

خمیرمایه را با آب ولرم مخلوط کرده، بگذارید ور بیاید. سپس خمیرمایه ور آمده را به آرد و نمک اضافه کنید و ورز دهید. در صورت چسبناک بودن خمیر می توانید کمی آرد اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا کمی ور بیاید. سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. خمیر را با دست یا وردنه باز و روی سینی پهن کنید و دوباره بگذارید کمی بماند. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر پهن شده را با استفاده از چاقو به ۶ قسمت تقسیم و هر یک از آن ها را با مواد دلخواه تزیین کنید. ابتدا روغن زیتون روی خمیر بمالید و سپس گوجه فرنگی یا زیتون یا پیاز روی هر یک از آن ها بریزید. نان را به مدت ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. نان ها را بهتر است داغ سرو کنید.