جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
نان فوکاچا (ادویهای)
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد - ۴ لیوان
خمیرمایه - ۲ قاشق غذاخوری
نمک - یک قاشق مرباخوری
آب ولرم - یک و دوسوم لیوان
روغن زیتون - کمی
مواد برای روی نان
تخم تفت داده کدو،
حلقه های پیاز،
زیتون بدون هسته،
برش های لیموترش،
گوجه فرنگی خشک شده،
زیره،
آویشن
طرز تهیه
خمیرمایه را با آب ولرم مخلوط کرده، بگذارید ور بیاید. سپس خمیرمایه ور آمده را به آرد و نمک اضافه کنید و ورز دهید. در صورت چسبناک بودن خمیر می توانید کمی آرد اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا کمی ور بیاید. سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. خمیر را با دست یا وردنه باز و روی سینی پهن کنید و دوباره بگذارید کمی بماند. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر پهن شده را با استفاده از چاقو به ۶ قسمت تقسیم و هر یک از آن ها را با مواد دلخواه تزیین کنید. ابتدا روغن زیتون روی خمیر بمالید و سپس گوجه فرنگی یا زیتون یا پیاز روی هر یک از آن ها بریزید. نان را به مدت ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. نان ها را بهتر است داغ سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست