شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

کوفته کبابی با سس کنجد


کوفته کبابی با سس کنجد

● مواد لازم
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ سیر خورد شده: ۲ حبه
▪ پیاز خورد شده: ۱ عدد متوسط
▪ پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
▪ پودر زیره سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری
▪ پودر دارچین: یک و نیم …

مواد لازم

گوشت چرخ کرده:

۵۰۰ گرم

سیر خورد شده:

۲ حبه

پیاز خورد شده:

۱ عدد متوسط

پودر فلفل سیاه:

۱ قاشق چایخوری

پودر زیره سیاه:

یک و نیم قاشق چایخوری

پودر دارچین:

یک و نیم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز:

نصف قاشق چایخوری

نمک:

۱ قاشق چایخوری

نان تست:

۲ عدد

تخم مرغ:

۱ عدد

روغن زیتون:

۲ قاشق سوپخوری

سیخ چوبی:

به تعداد لازم

طرز تهیه

اطراف نان تست را بگیرید، همراه با گوشت و بقیه مواد در غذاساز ریخته به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید تا مایه نرم و یکدستی درست شود. سپس از مخلوط گوشت به اندازه یک نارنگی برداشته آن را به شکل بیضی درآورید و در ظرفی بگذارید تا همه کبابها آماده شود سپس یک سیخ چوبی از وسط گوشت رد کنید و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سیخ جمع کنید. کباب های آماده را حدودا دو ساعت در یخچال بگذارید پس از این مدت سینی کباب پز یا باربکیو را چرب کرده کباب ها را روی آن قرار دهید. در صورت در دسترس نداشتن این وسایل در یک ماهیتابه نچسب کبابها را با حرارت ملایم سرخ کرده و با سس کنجد میل کنید.

طرز تهیه سس کنجد

۲ قاشق سوپخوری کنجد خام، ۲ قاشق چایخوری آبلیمو، ۱ حبه سیر له شده، ۲ قاشق سوپخوری خامه، ۱ قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده، نمک و فلفل، ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری آب را با هم مخلوط کرده همرا با کباب سرو می کنیم.