پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

خورش آلو مُسمی


خورش آلو مُسمی

● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله یا گوسفند: ۵۰۰ گرم؛
▪ هویج متوسط: ۵ عدد؛
▪ پیاز متوسط: ۵ عدد؛
▪ آلو بخارا: ۱۵۰ گرم؛
▪ آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ شکر: ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن: به میزان لازم؛ …

مواد لازم:

گوشت گوساله یا گوسفند:

۵۰۰ گرم؛

هویج متوسط:

۵ عدد؛

پیاز متوسط:

۵ عدد؛

آلو بخارا:

۱۵۰ گرم؛

آبلیمو:

۴ قاشق غذاخوری؛

شکر:

۶ قاشق غذاخوری؛

روغن:

به میزان لازم؛

نمک، زردچوبه و ادویه:

به میزان لازم؛

زعفران دم کرده:

۲ قاشق مرباخوری؛

جعفری، ترب و گوجه فرنگی:

برای تزئین.

طرز تهیه:

گوشت را به تکه های درشت (۵ در ۵ سانتی) بریده و با یک عدد پیاز، زردچوبه، ادویه و کمی روغن سرخ می کنیم. سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.

هویج ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه می کنیم. در آخر آبلیمو، شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.

خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.