چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

قزل آلای سرخ شده با قارچ


قزل آلای سرخ شده با قارچ

● مواد لازم :
▪ ماهی قزل آلای استخوان گرفته چهار عدد
▪ گوشت خرد شده و سرخ شده یکصد گرم
▪ قارچ تازه و ریز شده شش فنجان
▪ پیاز خرد شده یک و نیم فنجان
▪ کره سه قاشق غذا خوری
▪ روغن نباتی …

مواد لازم :

ماهی قزل آلای استخوان گرفته چهار عدد

گوشت خرد شده و سرخ شده یکصد گرم

قارچ تازه و ریز شده شش فنجان

پیاز خرد شده یک و نیم فنجان

کره سه قاشق غذا خوری

روغن نباتی سه قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده سه قاشق غذا خوری

آویشن یک و نیم قاشق چایخوری

آب لیموی تازه دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۳قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید . قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .

مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود قبلا فر را تا۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .

شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید ، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا۳۰ دقیقه) آن را در فرنگاه دارید. پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید .