جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
کاپریس شکمپر
![کاپریس شکمپر](/web/imgs/16/11/g7sxf1.jpeg)
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۱۲۰ دقیقه
• مواد لازم
۴ عدد گوجه فرنگی کوچک
¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چایخوری شکر
۸۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
¼ پیمانه پیاز قرمز
¼ پیمانه ریحان تازه
نمک دریایی
فلفل سیاه
• طرز تهیه
۱. حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب بچینید.
۲. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. ۱.۵ قاشق غذاخوری از آن را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.
۳. در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شهدای خدمت ایران علیرضا زاکانی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف محمدباقر قالیباف مناظره انتخاباتی
سیل هواشناسی بارش باران سوادکوه قتل قوه قضاییه تهران سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران افزایش حقوق بازنشستگان
دولت سیزدهم قیمت خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین دونالد ترامپ بولیوی جنگ غزه چین اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده