پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
کاپریس شکمپر
![کاپریس شکمپر](/web/imgs/16/11/g7sxf1.jpeg)
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۱۲۰ دقیقه
• مواد لازم
۴ عدد گوجه فرنگی کوچک
¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چایخوری شکر
۸۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
¼ پیمانه پیاز قرمز
¼ پیمانه ریحان تازه
نمک دریایی
فلفل سیاه
• طرز تهیه
۱. حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب بچینید.
۲. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. ۱.۵ قاشق غذاخوری از آن را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.
۳. در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست