دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
رول مرغ و اسفناج

مواد لازم :
ـ سینه مرغ : یکعدد کامل
ـ قارچ ریز خرد شده: نصف لیوان
ـ اسفناج پخته شده: یک لیوان
ـ پیاز ریز شده: یک عدد کوچک
ـ روغن زیتون: کمی برای داخل تابه
ـ زعفران آب کرده و آبلیمو: به میزان لازم
ـ نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به ۲ تکه تقسیم میکنیم، بدون استخوان کرده و فیلههای آن را نیز جدا میکنیم. هر سینه را نیز از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب میکوبیم. تکههای مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و میگذاریم تا یک ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با ۲ قاشق روغن زیتون تفت میدهیم وقتی طلایی شد، قارچ و اسفناج را اضافه کرده و همه را با هم تفت میدهیم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. از مواد حاضر شده میان مرغها گذاشته و آنها را رول کرده و با نخ میپیچیم. تابهای چدنی را داغ کرده و رولها را در آن با حرارت بسیار زیاد میپزیم.
مجله سیب سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست