دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا

رول مرغ و اسفناج


رول مرغ و اسفناج

● مواد لازم :
ـ سینه مرغ : یک‌عدد کامل
ـ‌ قارچ ریز خرد شده: نصف لیوان
ـ اسفناج پخته شده: یک لیوان
ـ پیاز ریز شده: یک عدد کوچک
ـ روغن زیتون: کمی برای داخل تابه
ـ زعفران آب کرده و آبلیمو: …

مواد لازم :

ـ سینه مرغ : یک‌عدد کامل

ـ‌ قارچ ریز خرد شده: نصف لیوان

ـ اسفناج پخته شده: یک لیوان

ـ پیاز ریز شده: یک عدد کوچک

ـ روغن زیتون: کمی برای داخل تابه

ـ زعفران آب کرده و آبلیمو: به میزان لازم

ـ نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به ۲ تکه تقسیم می‌کنیم، بدون استخوان کرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌کنیم. هر سینه را نیز از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب می‌کوبیم. تکه‌های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و می‌گذاریم تا یک ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌کنیم. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با ۲ قاشق روغن زیتون تفت می‌دهیم وقتی طلایی شد، قارچ و اسفناج را اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا عطر خوش آن‌ها متصاعد شود. از مواد حاضر شده میان مرغ‌ها گذاشته و آن‌ها را رول کرده و با نخ می‌پیچیم. تابه‌ای چدنی را داغ کرده و رول‌ها را در آن با حرارت بسیار زیاد می‌پزیم.

مجله سیب سبز