شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
توپک های برنجی
مواد لازم:
* آب مرغ - ۸۰۰ میلی لیتر
* برنج - ۲۵۰گرم
* نمک - به اندازه کافی
* زعفران - به اندازه کافی
* پنیر پارمیزان - ۵۰گرم
* پنیر مازورلا - ۱۵۰گرم
* مواد لایه دلخواه (گوشت چرخ کرده، قارچ و ...)
* تخم مرغ - یک عدد
* آرد - ۱۷۰گرم
* خرده نان خشک - ۵۰۰گرم
* روغن برای پخت - به اندازه کافی
طرز تهیه:
* برنج را با آب مرغ، نمک و زعفران به صورت دمی بپزید.
* پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
* پس از خنک شدن، پنیر مازورلا را به آن اضافه کنید.
* برنج را به اندازه گردو بردارید و وسط آن کمی مواد بریزید و گرد کنید. این کار را با کل برنج انجام دهید.
* با تخم مرغ، آرد و آب کافی مایه درست کنید. توپک ها را در مایه آرد و سپس خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی