یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

۴ خوراکی که ناخن هایتان را براق می کند


۴ خوراکی که ناخن هایتان را براق می کند

در این مقاله به این خوراکی ها اشاره شده است.

اگر چه ناخن، بافتی مرده به حساب می آید اما قسمت مهمی از بدن است. ناخن های تمیز و براق، می تواند نشانه سلامت فرد باشد اما برخی افراد هنگامی که مضطرب هستند ناخن های خود را می جوند. برای داشتن ناخن های سالم، لازم است غذاهای مفیدی مصرف کنید. در این مقاله به این غذاها اشاره شده است.

دانه کدو تنبل :

روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن می شود و نقش ساختاری در بافت های پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا می کند.

هویج :

ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن می شود.

موز :

روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می شود.

کلم بروکلی :

منبع عالی آهن است که علاوه بر این که مانع شکنندگی ناخن می شود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری می کند.



همچنین مشاهده کنید