شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
۴ خوراکی که ناخن هایتان را براق می کند
اگر چه ناخن، بافتی مرده به حساب می آید اما قسمت مهمی از بدن است. ناخن های تمیز و براق، می تواند نشانه سلامت فرد باشد اما برخی افراد هنگامی که مضطرب هستند ناخن های خود را می جوند. برای داشتن ناخن های سالم، لازم است غذاهای مفیدی مصرف کنید. در این مقاله به این غذاها اشاره شده است.
دانه کدو تنبل :
روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن می شود و نقش ساختاری در بافت های پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا می کند.
هویج :
ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن می شود.
موز :
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می شود.
کلم بروکلی :
منبع عالی آهن است که علاوه بر این که مانع شکنندگی ناخن می شود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست