جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
خاگینه ماهی
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی:
۲۵۰ گرم
کره پاستوریزه:
۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۸ عدد
خامه:
۴ قاشق غذاخوری
سبزی هایمعطر:
۲قاشق غذاخوری (پیازچه، جعفری و ریحان)
نان همبرگر:
۴ عدد
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
روش تهیه
ابتدا ماهی را با کمی آب، نمک و فلفل بخارپز کنید، سپس اجازه دهید خنک شود، آن را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه ای گرم کنید، تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید و درون تابه بریزید. اجازه دهید تخم مرغ ها کمی سفت شود. سپس ماهی پخته شده، خامه، سبزی معطر، نمک و فلفل را بیفزایید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها به طور کامل پخته شود. نان همبرگر را از وسط دو نیم کنید در فر یا تستر نان ها را برشته کنید و در صورت تمایل کمی کره روی نان ها بمالید.
دو نیمه از نان را در یک بشقاب قرار دهید. از مخلوط خاگینه ماهی روی نان ها قرار دهید و با برش لیمو و جعفری آن را تزئین و به شکل گرم سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست