جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

خاگینه ماهی


خاگینه ماهی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ فیله ماهی: ۲۵۰ گرم
▪ کره پاستوریزه: ۴ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۸ عدد
▪ خامه: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سبزی های‌معطر: ۲‌قاشق غذاخوری (پیازچه، جعفری و ریحان)
▪ نان همبرگر: …

مواد لازم برای ۴ نفر

فیله ماهی:

۲۵۰ گرم

کره پاستوریزه:

۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

۸ عدد

خامه:

۴ قاشق غذاخوری

سبزی های‌معطر:

۲‌قاشق غذاخوری (پیازچه، جعفری و ریحان)

نان همبرگر:

۴ عدد

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

روش تهیه

ابتدا ماهی را با کمی آب، نمک و فلفل بخارپز کنید، سپس اجازه دهید خنک شود، آن را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه ای گرم کنید، تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید و درون تابه بریزید. اجازه دهید تخم مرغ ها کمی سفت شود. سپس ماهی پخته شده، خامه، سبزی معطر، نمک و فلفل را بیفزایید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها به طور کامل پخته شود. نان همبرگر را از وسط دو نیم کنید در فر یا تستر نان ها را برشته کنید و در صورت تمایل کمی کره روی نان ها بمالید.

دو نیمه از نان را در یک بشقاب قرار دهید. از مخلوط خاگینه ماهی روی نان ها قرار دهید و با برش لیمو و جعفری آن را تزئین و به شکل گرم سرو کنید.