جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

بروسکتا، پیش غذای ایتالیایی


بروسکتا، پیش غذای ایتالیایی

این روزها کم کم " پیش غذا " یا به قول خارجی‌ها " استارتر " داره جای خودش رو در خانه‌های ایرانی هم باز می کنه.

بروسکتا ‌Bruschetta که خیلیها به فارسی بروشتا هم بهش میگن:

مواد اصلی این پیش غذای ساده ایتالیایی گوجه فرنگی٬ سیر و ریحان است.

البته نباید نان گریل شده٬ روغن زیتون و سرکه بالزامیک را فراموش کنین:

شما به راحتی می تونین از نان باگت استفاده کنید. نان باگت رو عرضی بریده و داخل فر یا دستگاه گریل قرار بدین. پیشنهاد شخصی من اینه که قبل از این کار چند قطره روغن زیتون هم به نان‌ها بزنید که وقتی درحال گریل شدن هستند رنگ طلایی خوبی به خودشون بگیرند.

در همین زمان که نان‌ها درحال گریل شدن هستند گوجه فرنگی‌ها و سیر رو ریز کنید. وقتی گوجه و سیر ریز شد٬ مقداری ریحان رو هم ریز کنید و بعد همه مواد را به همراه روغن زیتون مخلوط کنید. وقتی احساس کردین که روغن زیتون به خورد گوجه‌ها رفت٬ مقداری سرکه بالزامیک اضافه کنید و هم بزنید.

در رسپی اصلی این غذا آمده که بهتره سیر رو روی نون‌ها بمالید و بعد گوجه و ریحان را بر روی نون ها بریزید اما تجربه به من ثابت کرده له کردن سیر و قاطی کردن آن با مواد مزه متفاوت‌تری را به بروسکتا می دهد.

وقتی نان‌ها گریل شدند٬ از مواد آماده به اندازه‌ یک قاشق روی نون‌ها بریزید.

سینی شما آماده پذیرایی است.