سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

تارت گوجه فرنگی و ریحان


تارت گوجه فرنگی و ریحان

● مواد لازم:
▪ آرد گندم- دو سوم پیمانه
▪ آرد کیک- یک سوم پیمانه
▪ کره سرد- نصف پیمانه
▪ آب سرد- ۵ قاشق غذاخوری
▪ پنیر مازارلا رنده شده- یک و نیم پیمانه
▪ گوجه فرنگی تازه- ۵ یا ۶ عدد
▪ برگ …

مواد لازم:

آرد گندم- دو سوم پیمانه

آرد کیک- یک سوم پیمانه

کره سرد- نصف پیمانه

آب سرد- ۵ قاشق غذاخوری

پنیر مازارلا رنده شده- یک و نیم پیمانه

گوجه فرنگی تازه- ۵ یا ۶ عدد

برگ تازه ریحان خرد شده- یک پیمانه

سیر- ۴ حبه

مایونز- نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده- یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

آرد را مخلوط کنید و تکه های کره را به آن بیفزایید و با نوک انگشتان هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاید. آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی سطحی کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید و روی قالب تارت قرار دهید و لبه های آرد را برش بزنید تا به شکل قالب دربیاید. خمیر تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید تا کمی طلایی شود. سپس نصف پیمانه پنیر مازارلا روی لایه داغ بریزید. گوجه ها را نازک برش بزنید و دانه های داخل آن را دربیاورید و روی پنیر بچینید. ریحان و سیر را روی گوجه بریزید. سس مایونز، پنیر پارمیزان و بقیه مازارلا، نمک و فلفل را مخلوط کنید و روی ریحان و سیر بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.