سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

شمشیرهای بدون غلا ف


شمشیرهای بدون غلا ف

آنقدر ورزش و البته رسانه های کشورمان در فوتبال غرق شده اند که نتایج تلخ و درس المپیک را دوباره فراموش کردیم و یادمان رفته دیگر رشته ها بیشتر از فوتبال در میادین بین المللی آبروداری می کنند

آنقدر ورزش و البته رسانه‌های کشورمان در فوتبال غرق شده اند که نتایج تلخ و درس المپیک را دوباره فراموش کردیم و یادمان رفته دیگر رشته‌ها بیشتر از فوتبال در میادین بین‌المللی آبروداری می‌کنند.

شاید در این زمان غیر از بحث فوتبال و بخصوص دیدار حساس استقلا‌ل و پیروزی سخن گفتن عجیب و پرت بودن از دنیای ورزش قلمداد شود اما تصمیم گرفتیم به وظیفه رسانه ای خودمان هرچند با تاخیر عمل کنیم.

جامعه ورزش دوم مهرماه سومین سرپرست فدراسیون شمشیر بازی را در هشت ماه گذشته شناخت تا این فدراسیون با این نسخه‌ها، به بی‌ثبات‌ترین فدراسیون در ماه‌های اخیر مبدل شود.

واقعیتاین است که انتصاب سه سرپرست برای یک فدراسیون نشان می‌دهد تفکری دقیق در گزینش‌ها و انتصاب‌های سرپرستان نبوده، چرا که در غیر این صورت با انتصاب سرپرست اول یا نهایتاً سرپرست دوم، باید رئیس فدراسیون شمشیربازی انتخاب می‌شد و هشت ماه چراغ این فدراسیون در حالت نیمه خاموش باقی نمی‌ماند.

‌ فضل‌ا... باقرزاده آخرین رئیس فدراسیون شمشیربازی با توجه به اختلا‌ف‌نظرهایی که با محمدعلی‌آبادی داشت، از مسند امور کنار گذاشته شد تا هفدهم بهمن ماه ۱۳۸۶، مهدی محمد‌زاده جای او را بگیرد.

در برکناری باقرزاده و انتصاب محمد زاده ماده سوم اساسنامه روسای فدراسیون‌های ورزشی نقض شده چرا که در اساسنامه‌ انتخابات آمده است که دو ماه پیش از اتمام دوره‌ ریاست هر رئیس باید مجمع انتخابات برگزار شود و رئیس جدید مشخص شود اما درمورد فدراسیون شمشیربازی این طور نشد. دوره‌ ۴ ساله باقرزاده تمام شد و هشت ماه از آن نیز می‌گذرد اما نه مجمعی تشکیل شده و نه رئیسی انتخاب.

سازمان بعد از کنارگذاشتن بی قاعده باقرزاده و در حکم محمدزاده، شش ماه به او فرصت دادتا نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی برای انتخاب رئیس فدرسیون اقدام کند، اما با توجه به افشاگری‌هایی که در مورد سوابق و عملکرد محمدزاده توسط خبرگزاری‌ها صورت پذیرفت و پرده از حضور فرزندانش در تیم ملی شمشیربازی قطر و مبارزه یکی از آنها با ملیت قطری برابر ملی‌پوش ایران برداشته شد، با گذشت چندین ماه و تذکرات پیاپی رسانه‌ها، بار دیگر شاهد تغییر سرپرست فدراسیون شمشیربازی بودیم.

مهدی محمدزاده سرپرست فدراسیون شمشیربازی در نامه‌ای به محمد علی آبادی، به دلیل مشکلا‌ت شخصی و تمرکز بیشتر در مسئولیت سازمانی (وزارت امور خارجه) از سمت سرپرست فدراسیون شمشیربازی استعفا کرد. ‌

البته حضور محمدزاده با نتایج منفی نیز برای شمشیربازی ایران همراه بود که عدم کسب سهمیه‌های المپیک پکن، از جمله این اتفاقات بود.

محمدزاده ۳۱‌ تیر ماه، جای خود را به محمد جواد یزدان‌پناه، نایب‌رئیس باقرزاده داد که با استقبال جامعه شمشیربازی روبرو شد اما از همان زمان که امضاء این حکم خشک نشده بود قابل پیش‌بینی بود که زمینه لا‌زم برای برگزاری مجمع‌عمومی انتخاباتی با دومین سرپرست نیز فراهم نخواهد شد و او علی‌رغم برخورداری از سوابق مشخص، با گذشت دو ماه از زمان صدور حکم سرپرستی‌اش، کنارگذاشته شد.

این بار محمد علی‌آبادی، غلا‌محسین عسگری که پیش از این به عنوان رئیس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال بوده و سابقه فعالیت در شمشیربازی نداشته را‌ منصوب کرد تا شمشیرها همچنان بدون غلا‌ف بماند.

نباید فراموش کرد این سه انتصاب، نسخه‌ای بوده که باعث شد این فدراسیون هشت ماه بدون سیاستی کلی اتلا‌ف زمان کند.

شاید مدیریت آزمایش و خطا تا حدودی قابل گذشت باشد اما سه آزمایش توام با خطا، معمولی به نظر نمی‌رسد جامعه ورزش چگونه باید این رویه را بپذیرد؟

مهدی طلا‌یی



همچنین مشاهده کنید