چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
مرغ با زنجبیل
پودر زنجبیل:
یک قاشق غذاخوری
روغن:
به میزان لازم
نمک و فلفل:
به میزان لازم
ران مرغ:
۵۰۰ گرم
پودر نشاسته:
پنج قاشق غذاخوری
سس سویا:
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به مدت نیم ساعت در مخلوط سس سویا و زنجبیل بخوابانید تا کاملا طعم بگیرد. سپس آن را از مایه خارج کنید و در نشاسته بغلتانید تا نشاسته به تمام قسمتهای آن برسد. در پایان آن را درون روغنی که از قبل داغ کردهاید سرخ کنید.
اگر با چربی رابطه خوبی ندارید میتوانید روغن اضافه را از آن جدا کنید. این غذا هم با برنج و هم بدون برنج (با نان) سرو میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست