سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
اثر لوبیا در بیماری قند
لوبیا و ساثر بقولات از تنظیم كننده های جالب انسولین در بدن هستن بیماران دیابتیك درجه یك كه نیاز ه تزریق انسولین روزانه دارند پساز این كه به دستورات دركتر اندرسن در مورد رژیم غذایی با لوبیا عمل كردند موفق شدند مقدار تزریق انسولین راتا حدود ۳۸ درصد كاهش دهند و بیماران مبتلا به دیابت درجه ۲ یعنی بیمارانیكه پس از سن بلوغ به بیماری قند مبتلا شده اند و مقدار تولیدانسولین در بدن آنها كافی نیست بپس از اجرای رژیم دركتر اندرستن دیگر نیازی بهتزریق انسولین نداشته اند. دلیل آن این است كه لوبیا قند خون را خیلی آهسته وبتدریج بالا می برد و در نبیجه بدن انسان حتی با تولید مقداركمتری انسولین خواهدتوانست آنرا كنترل نماید . وبه علاوه لوبیا همراه سایر خواركی هایی كه از نظر پكتین و مواد صمغی غنی هستند موجب می شود كه گیرنده های انسولین بیشتری روی سطح سلولها پدید آیند و در نتیجه هورمون انسولین جای فرود و استقرار بیشتری روی سطح سلولها یافته و در نتیجه امكان بیشتری برای نفوذ در سلولها خوهد داشت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست