دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

۸ ماده طبیعی‌برای‌مبارزه با چربی


۸ ماده طبیعی‌برای‌مبارزه با چربی

قدرت چربی سوزی برخی از مواد بالا بوده و به محض استفاده تأثیر آنها بر بدن مشخص می‌شود. تعدادی از این مواد عبارتند از:
▪ بادام
این دانه مغذی غنی از آلفا لینولئیک اسید است که سوخت …

قدرت چربی سوزی برخی از مواد بالا بوده و به محض استفاده تأثیر آنها بر بدن مشخص می‌شود. تعدادی از این مواد عبارتند از:

بادام

این دانه مغذی غنی از آلفا لینولئیک اسید است که سوخت ‌و ساز چربی‌ها را سرعت می‌بخشد. در واقع وزن و شاخص توده بدنی در افرادی که روزانه حدود ۸۵ گرم بادام مصرف می‌کنند تا ۱۸ درصد کاهش پیدا می‌کند. در حالی که این دو فاکتور در صورت مصرف نکردن بادام تنها ۱۱ درصد کاهش خواهد یافت.

توت

توت، آب نبات طبیعی‌و بهترین دوست بدن انسان است. توت فرنگی، تمشک و سایر میوه‌های حاوی ویتامین C به بدن کمک می‌کند تا ۳۰ درصد بیشتر چربی سوزی داشته باشد. از این رو توصیه می‌شود تا هنگام فراوانی این میوه‌ها، آنها را فریزری کرده تا همیشه در دسترس بوده و مورد استفاده قرار بگیرند.

دارچین

افزودن یک چهارم قاشق چایخوری دارچین به غذا، از نوسانات انسولین که به بدن فرمان ذخیره چربی می‌دهد، جلوگیری می‌کند. دارچین را روی صبحانه، قهوه، ماست و... پاشیده و سپس آنها را مصرف کنید.

خردل

خردل‌ همراه با چوب‌شور طعم لذیذی دارد، علاوه بر این‌که به کاهش وزن نیز کمک شایانی می‌کند. زردچوبه، ادویه‌ای که به خردل رنگ می‌دهد، نیز رشد بافت‌های چربی را کم می‌کند. استفاده از خردل به جای سس و زردچوبه در تهیه غذا، ساندویچ و سالاد طعم جدیدی به آنها خواهد داد.

پرتقال

این میوه حاوی ترکیبات چربی سوزی به‌نام فلاون است. مطالعات نشان داده است زنانی که مقدار بیشتری فلاون مصرف می‌کنند پس از ۱۴ سال چربی کمتری خواهند داشت. برای بهره‌گیری بیشتر از این میوه، مصرف برش‌های پرتقال و یا آب پرتقال پالپ دار توصیه می‌شود.

دانه سویا

دانه سویا غنی از کلین است. کلین ترکیبی است که مانع از جذب چربی شده و ذخیره چربی را شکسته و آن را از بین می‌برد البته در صورت وجود سابقه فامیلی ابتلا به سرطان سینه، قبل از مصرف باید با پزشک مشورت شود.

سیب‌زمینی شیرین

این ماده غذایی غنی از فیبر، سطح انسولین را پایدار‌تر نگه می‌دارد و بنا بر نتایج تحقیقات این به معنی ذخیره کمتر چربی در ناحیه نشیمنگاه است.

پنیر

غذاهای غنی از کلسیم، آنزیم‌های تولید کننده چربی را کاهش داده و میزان شکسته شدن چربی‌ها را افزایش می‌دهند.

میزان کلسیم موجود در پنیر کم چرب مؤثر است. مصرف پنیر همراه ساندویچ، بیسکویت و... باید به صورت روزانه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.