پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کاناپ پنکیک


کاناپ پنکیک

● مواد لازم برای رویه:
▪ فیله مرغ خلالی شده: ۲۲۵گرم
▪ لیمو ترش تازه: یک عدد،آب گرفته
▪ روغن زیتون خالص: یک چهارم پیمانه
▪ نمک: مقداری
▪گشنیز درشت خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
▪ خامه ی ترش: …

مواد لازم برای رویه:

فیله مرغ خلالی شده:

۲۲۵گرم

لیمو ترش تازه:

یک عدد،آب گرفته

روغن زیتون خالص:

یک چهارم پیمانه

نمک:

مقداری

گشنیز درشت خرد شده:

۳ قاشق سوپخوری

خامه ی ترش:

۱۵۰ گرم

شوید یا پیازچه:

به مقدار لازم

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده الوان:

به میزان لازم

طرز تهیه رویه:

مرغ خلالی شده را با مخلوط آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک وگشنیز خرد شده مخلوط کنید وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس کلیه مواد را در تابه ای گرم شده بریزید وبا هم روی حرارت متوسط تفت دهید وکنار بگذارید.

مواد لازم برای لواش کاناپ:

آرد گندم تیره:

۸۵گرم

پودر شکر:

۲ قاشق چایخوری

نمک:

اندکی

تخم مرغ:

یک عدد

شیر:

ازیک دوم تا سه چهارم پیمانه

کره یا مارگارین:

۳۰ گرم،آب شده

کرم تارتار:

یک دوم قاشق چایخوری

جوش شیرین:

یک چهارم قاشق چایخوری

آب سرد:

یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه لواش کاناپ:

آرد گندم تیره را با پودر شکر ونمک الک کنید وکنار بگذارید. در کاسه ی کوچک دیگری تخم مرغ، شیر، کره ویا مارگارین آب شده را با هم مخلوط نموده (با مفتول یا ویسک )سپس این مایه را به آرد فوق اضافه کنیدبعدکرم تاتار، جوش شیرین و آب را با هم مخلوط کرده و به مواد فوق بیفزایید. سپس کلیه مواد را با هم به وسیله ی همزن دستی بزنید تا مایه ای یک دست به دست آید. روی کاسه را با کیسه نایلونی بپوشانیدوآن را برای یک ساعت استراحت دهید. ماهی تابه کوچکی راروی حرارت قرار داده، چرب کنید، اجازه دهید تا تابه گرم شود سپس پنکیک های کوچک ۵سانتی متری را تهیه کنید وزمانی که منفذهای ریزی روی آن ایجاد شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم قهوه ای خوش رنگ شود. سپس آنها را در بشقاب سرو قرار داده وروی هر کدام را با کوپه ای از خامه ترش پوشانده وبعد از مواد تفت داده شده فوق روی آن قرار دهید وبا فلفل های ریزخرد شده الون وشوید ویا با آووکادوی نگینی خرد شده وپازچه خرد شده تزیین کنید.

نکته:

در صورت تمایل میتوانید ماهی سالمون (آزاد)خلالی برش داده شده را جایگزین فیله مرغ نمایید ومانند دستور فوق عمل نموده وآن را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شده وبعد استفاده کنید.