چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

املت فلفل و پیاز


املت فلفل و پیاز

● مواد لازم
▪ فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
▪ پیاز قرمز ۲ عدد
▪ نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
▪ کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
▪ خامه تازه ۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
▪ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم

فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد

پیاز قرمز ۲ عدد

نخود فرنگی ۲۰۰ گرم

کلم بروکلی ۲۰۰ گرم

خامه تازه ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص ۴/۱ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

چگونگی تهیه

ابتدا در ماهیتابه ای روغن زیتون را گرم می کنیم با حرارت ملایم فلفل دلمه ای را همراه با پیاز قرمز خلال کرده حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم که سبک و نرم شوند . نخود فرنگی و کلم بروکلی را کمی بخارپز کرده به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می کنیم در آخر ترکیب خامه ، نمک ، ادویه مخصوص و جعفری خرد شده اضافه می کنیم کمی حرارت می دهیم و بعد سرو می کنیم . ( بجای کلم بروکلی می توانید از سیب زمینی یا هویج استفاده کنید).