پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

كاهش ابتلا به بیماریهای قلبی با مصرف نان سبوس دار


مصرف نان سبوس دار ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و گوارشی را كاهش می دهد.
مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی …

مصرف نان سبوس دار ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و گوارشی را كاهش می دهد.

مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و گوارشی را كاهش می دهد. همچنین خوردن نان سبوس دار مانع جذب سریع قند و چربی به خود می شود. هرچه سبوس آرد بیشتر , ارزش غذایی آن نیز افزون تر می شود و هرچه سبوس آرد كمتر باشد ارزش غذایی آن كمتر و كیفیت آن نیز پایین تر خواهد بود.