چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی شاه بلوط


شیرینی شاه بلوط

● مواد لازم:
▪ بیسکویت: ۱۰ عدد؛
▪ کره: ۱ قاشق مرباخوری؛
▪ شیر: ۴/۱ لیوان؛
● مواد لازم برای روی شیرینی:
▪ شاه بلوط: ۱۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ لیوان؛
▪ عسل: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ پودر هل سبز: نوک قاشق …

مواد لازم:

بیسکویت:

۱۰ عدد؛

کره:

۱ قاشق مرباخوری؛

شیر:

۴/۱ لیوان؛

مواد لازم برای روی شیرینی:

شاه بلوط:

۱۰۰ گرم؛

آب:

۱ لیوان؛

عسل:

۱ قاشق غذاخوری؛

پودر هل سبز:

نوک قاشق چای خوری؛

زعفران و گلاب:

به میزان کافی.

طرز تهیه:

بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید. شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایۀ دوم آنها را با دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط ها را ۱۰ دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید تا نرم شوند.

فر را گرم کنید و ۱۰ دقیقه قالب های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب یک شاه بلوط قرار دهید و با رندۀ شکلات و کرم شانتی آنها را تزیین کنید. لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.

نکته:

Crome Chantilly: در اصل آمیزه ای است از «کرم فِرِش» Crome Fraiche، شکر و وانیل. اما امروزه در آشپزی و قنادی اروپایی این نام در مورد خامۀ سفت زده شده نیز استفاده می شود.