سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

میگوی بلانکو


میگوی بلانکو

مواد لازم برای یک لیوان
▪ میگو: ۲۰۰ گرم
▪ ماست چکیده
▪ سس مایونز: یک قاشق
▪ خیارشور
▪ سیر: به میزان لازم
▪ جعفری خرد شده
▪ فلفل تند
▪ لیموترش
▪ شوید
▪ هویج، خیار و کرفس خلال شده

روش …

مواد لازم برای یک لیوان

میگو:

۲۰۰ گرم

ماست چکیده

سس مایونز:

یک قاشق

خیارشور

سیر:

به میزان لازم

جعفری خرد شده

فلفل تند

لیموترش

شوید

هویج، خیار و کرفس خلال شده

روش تهیه:

۱. اول از مواد زمینه شروع می‌کنیم. خیارشور را رنده می‌کنیم و می‌گذاریم آب اضافی‌ آن کشیده شود.

۲.‌سپس جعفری، شوید، فلفل دلمه خرد شده و سایر مواد را با آن میکس و با ماست و سس مایونز مخلوط می‌کنیم.

۳. سپس نوبت اضافه شدن میگو به این مواد است.

۴.میگو را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوشانده و بعد از آنکه آن را در آبکش گذاشتیم ساطوری می‌کنیم و داخل لیوان می‌گذاریم. چیز دیگری وجود ندارد، بخورید تا از دهان نیفتاده.

۵.شکل خوردن این پیش غذا با هویج و کرفس تعیین شده است اما از هر صیفی تردی، بسته به ذائقه‌تان می‌توانید استفاده کنید، مثلا خیار یاکدو.

فوت آشپزی:

دقت کنید که میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد کوچک‌تر می‌شود.



همچنین مشاهده کنید