سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
میگوی بلانکو
مواد لازم برای یک لیوان
میگو:
۲۰۰ گرم
ماست چکیده
سس مایونز:
یک قاشق
خیارشور
سیر:
به میزان لازم
جعفری خرد شده
فلفل تند
لیموترش
شوید
هویج، خیار و کرفس خلال شده
روش تهیه:
۱. اول از مواد زمینه شروع میکنیم. خیارشور را رنده میکنیم و میگذاریم آب اضافی آن کشیده شود.
۲.سپس جعفری، شوید، فلفل دلمه خرد شده و سایر مواد را با آن میکس و با ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم.
۳. سپس نوبت اضافه شدن میگو به این مواد است.
۴.میگو را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوشانده و بعد از آنکه آن را در آبکش گذاشتیم ساطوری میکنیم و داخل لیوان میگذاریم. چیز دیگری وجود ندارد، بخورید تا از دهان نیفتاده.
۵.شکل خوردن این پیش غذا با هویج و کرفس تعیین شده است اما از هر صیفی تردی، بسته به ذائقهتان میتوانید استفاده کنید، مثلا خیار یاکدو.
فوت آشپزی:
دقت کنید که میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد کوچکتر میشود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی ناسا اینستاگرام خودرو برقی اپل تسلا تبلیغات فناوری ماه همراه اول آیفون گوگل
داروخانه دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان بارداری هندوانه