پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
معرفی کوچکترین خودروهای جهان
شاید شما جزو آن دسته از افراد باشید که در پارک کردن خودرو خود مشکل دارید و یا اینکه جزو خانم هایی هستید که از داشتن خودرویی نقلی لذت میبرند. اگر چنین است، پس بد نیست که با کوچکترین خودروهای جهان نیز آشنا شوید. بسیاری از خودروسازان جهان همواره بخشی از استراتژی خود را به تولید خودروهای کوچک اختصاص دادهاند. خودروهایی که با اندازه کوچک، اما کارایی بالا بتوانند به نیازهای مشتریان پاسخ دهند.
معمولا این طور تصور میشود که خودروهای کوچک از نظر قیمتی نیز نسبت به سایر خودروهای معمولی در سطح پایینتری قرار دارند که چنین تصوری نیز تا حدودی درست است.
البته برخی از کارشناسان اعتقاد دارند با توجه به افزایش جمعیت جهان، بالا رفتن قیمت انرژی، کم شدن فضای حرکت خودروها و دلایل دیگر بازار خودروهای کوچک در جهان در آینده نزدیک با رونق بیشتری مواجه خواهد شد.
در زیر فهرست کوچکترین خودروهای جهان به همراه مشخصات آنها آمده است:
۱) the elbil norge buddy cab
این خودروی الکتریکی نروژی نسل ششم مدلی است که نام آن کوت بوده و برای نخستین بار در سال ۱۹۹۱ میلادی توسعه یافت. در طول پنج نسل اول این خودرو بیش از هزار دستگاه از این خودرو الکتریکی در هشت کشور جهان تولید و فروخته شدند. در سال ۱۹۹۸ کلیه حقوق مربوط به تولید این خودرو در اختیار شرکت elbil norge قرار گرفت.
۲) لومینئو اسمرا
این خودرو الکتریکی فرانسوی در ماه می امسال با قیمت ۳۳ هزار دلار روانه بازار شد. این خودرو هماکنون در بازار فرانسه موجود بوده، اما پیشبینی میشود امسال در سراسر بازار اروپا نیز به فروش برسد.
۳) تانگو
این خودرو دارای دو موتور الکتریکی بوده که روی هر یک از دو چرخ عقبی آن نصب شدهاند. سرعت این خودرو در کمتر از چهار ثانیه از صفر به ۶۰ مایل بر ساعت میرسد. قیمت این خودرو حدود ۱۲۱ هزار دلار است.
جورج کلونی، بازیگر معروف هالیوود نخستین خریدار این خودرو بود. سرگی برین یکی از بنیانگذاران شرکت گوگل نیز علاوه بر سرمایهگذاری در تولید این خودرو، سه دستگاه از آنرا خرید.
۴) روا جی-ویز
این خودرو توسط شرکت خودروسازی الکتریکی روا در بنگلور هند تولید شده است. این شرکت هماکنون یکی از پیشگامان تولید خودروهای الکتریکی در جهان است. این خودرو در بازار بریتانیا موجود بوده، اما در بازار آمریکا عرضه نشده است.
۵) اسمارت فورتو
این خودرو در ابتدا اسمارت سیتی کوپه نامیده میشد که در سال ۱۹۹۸ از آن رونمایی شد. ۱۰ سال بعد مدل مفهومی تمام الکتریکی این خودرو نیز عرضه شد. این خودرو هماکنون در بازار آمریکا موجود است.
۶) کاندی کوکو
این خودرو با قیمت کمتر از ۹۰۰ دلار در بازار اوکلاهاما عرضه شده است. دلیل قیمت بسیار پایین این خودرو اعطای مشوقهای خرید از سوی دولت ایالتی و فدرال روی این خودرو بوده است. این خودرو الکتریکی قابلیت حمل دو سرنشین را داشته و در سال ۲۰۰۹ وارد بازار آمریکا شد.
۷) دایهاتسو کوپن
این خودرو محصول شرکت ژاپنی دایهاتسو بوده که قابلیت حمل دو سرنشین را دارد.
این خودرو از سال ۲۰۰۱ روانه بازارهای جهانی شده و هماکنون تنها در بازارهای ژاپن و اروپا موجود است.
۸) تینک سیتی
شرکت نروژی تینک در سال ۲۰۰۹ برنامهریزی کرده بود تا مدل تمام الکتریکی خود را روانه بازار آمریکا کند، اما این شرکت در ادامه مجبور شد به دلیل مسائل مالی تولید این خودرو را متوقف کند.
۹) بولور بلوکار
این خودرو تنها در بازار فرانسه موجود است. این خودروی الکتریکی دارای حداکثر سرعت ۸۴ مایل در ساعت است. با شارژ کامل این خودرو قادر به شش ساعت حرکت مداوم است. با دو ساعت شارژ سریع نیز ۵۰ درصد از ظرفیت این خودرو پر میشود.
۱۰) فورد کا
نخستین محصول کا شرکت فورد در سال ۱۹۹۶ عرضه شد. این خودرو از روی بیتل فولکسواگن طراحی و تولید شد.
با وجود قوانین سختگیرانه اروپا در زمینه آلایندگی و ایمنی خودروها این محصول فورد در بازار بریتانیا حضور قوی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست