پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
تافی موز
مواد لازم:
موز:
۲عدد
آرد:
۲۵۰گرم
بیکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
عسل:
نصف فنجان
روغن:
به مقدار لازم
طرزتهیه
بیکینگپودر، آرد و آب را داخل ظرف ریخته ، هم میزنیم تا خمیر آماده شود. خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم ، سپس موز را به تکههای کوچک تقسیم کرده و آماده میکنیم. پس از اینکه خمیر آماده شد، تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن داخل آن می ریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود. سپس تکههای موز برش خورده را داخل خمیر کاملا میچرخانیم تا تمام موز آغشته به خمیر شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اینکه پف کرد برداشته داخل ظرف میگذاریم. هنگام سرو غذا، کمی عسل را رقیق نموده و روی آن میریزیم.
فوت آشپزی:
در هنگام آمادهسازی خمیر باید توجه داشت که خمیر زیاد شل یا زیاد سفت نباشد و میزان بیکینگپودر نیز رعایت شود تا هنگام تفت، خمیر از هم پاشیده نشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست