دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
تافی موز
مواد لازم:
موز:
۲عدد
آرد:
۲۵۰گرم
بیکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
عسل:
نصف فنجان
روغن:
به مقدار لازم
طرزتهیه
بیکینگپودر، آرد و آب را داخل ظرف ریخته ، هم میزنیم تا خمیر آماده شود. خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم ، سپس موز را به تکههای کوچک تقسیم کرده و آماده میکنیم. پس از اینکه خمیر آماده شد، تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن داخل آن می ریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود. سپس تکههای موز برش خورده را داخل خمیر کاملا میچرخانیم تا تمام موز آغشته به خمیر شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اینکه پف کرد برداشته داخل ظرف میگذاریم. هنگام سرو غذا، کمی عسل را رقیق نموده و روی آن میریزیم.
فوت آشپزی:
در هنگام آمادهسازی خمیر باید توجه داشت که خمیر زیاد شل یا زیاد سفت نباشد و میزان بیکینگپودر نیز رعایت شود تا هنگام تفت، خمیر از هم پاشیده نشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب