دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تافی موز


تافی موز

● مواد لازم:
▪ موز: ۲عدد
▪ آرد: ۲۵۰گرم
▪ بیکینگ​پودر: یک قاشق چایخوری
▪ عسل: نصف فنجان
▪ روغن: به مقدار لازم

● طرزتهیه
بیکینگ​پودر، آرد و آب را داخل ظرف ریخته ، هم می​زنیم تا خمیر …

مواد لازم:

موز:

۲عدد

آرد:

۲۵۰گرم

بیکینگ​پودر:

یک قاشق چایخوری

عسل:

نصف فنجان

روغن:

به مقدار لازم

طرزتهیه

بیکینگ​پودر، آرد و آب را داخل ظرف ریخته ، هم می​زنیم تا خمیر آماده شود. خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم ، سپس موز را به تکه​های کوچک تقسیم کرده و آماده می​کنیم. پس از اینکه خمیر آماده شد، تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن داخل آن می ریزیم و صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود. سپس تکه​های موز برش خورده را داخل خمیر کاملا می​چرخانیم تا تمام موز آغشته به خمیر شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اینکه پف کرد برداشته داخل ظرف می‌گذاریم. هنگام سرو غذا، کمی عسل را رقیق نموده و روی آن می​ریزیم.

فوت آشپزی:

در هنگام آماده​سازی خمیر باید توجه داشت که خمیر زیاد شل یا زیاد سفت نباشد و میزان بیکینگ​پودر نیز رعایت شود تا هنگام تفت، خمیر از هم پاشیده نشود.