شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

Sony Mylo ۲


Sony Mylo ۲

Mylo یکی از محصولات شرکت سونی است که چندی پیش با تولید سری اول این دستگاه توانست طرفدارن بسیاری را به سمت خود جذب کند

Mylo یکی از محصولات شرکت سونی است که چندی پیش با تولید سری اول این دستگاه توانست طرفدارن بسیاری را به سمت خود جذب کند. شاید برخی از دوستان با نام این محصول و کارایی آن نا آشنا باشند، در واقع Mylo می‌تواند همان رایانه جیبی شما باشد اما با این تفاوت که نمی‌توانید از آن به عنوان تلفن همراه استفاده کنید یا به عبارت بهتر همان PSP اما با کمی تغییرات است.

بررسی محصول

اینبار سونی با تولید و عرضه سری دوم Mylo جوانان را به سمت خود جذب کرده است. شرکت سونی با عرضه اولین نگارش Mylo آنچنان به موفقیتی نرسید و به همین دلیل تصمیم به تولید دومین نگارش این دستگاه زد. در نگارش دوم بسیاری از ضعف‌های Mylo ۱ رفع شده است و طرح بهتری را برایش در نظر گرفته‌اند.

● لیست امکانات Mylo ۲:

▪ داشتن مرورگر وب همانند مرورگرهای وب کامپیوترهای شخصی

▪ پشتیبانی خوب و بسیار عالی از ایمیل

▪ پشتیبانی کامل از برنامه‌های چت و گفتگو

▪ پشتیبانی از وب سایت های اجتماعی همانند Facebook، Myspace و ...

▪ داشتن سرویس VoIP

▪ بهره‌گیری از بازی‌های فلش

▪ پخش فایل‌های ویدئوی وب سایت‌ها بر روی دستگاه

● مقایسه مایلو ۱ و مایلو ۲

▪ MYLO ۲

ـ WiFi G ۵۴Mbps

ـ صفحه نمایش ۸۰۰ در ۴۸۰

ـ داشتن صفحه کلید در پشت

ـ دوربین ۱.۳ مگاپیکسل

ـ جایگیزی قالب جدید

ـ پشتیبانی از آپلود/دانلود فایل

ـ پشتیبانی از ویجت

ـ پشتیبانی از RSS

ـ ۲۹۹ دلار

▪ MYLO

ـ WiFi B ۱۱MBPS

ـ صفحه نمایش ۳۲۰ در ۲۴۰

ـ فاقد صفحه کلید در پشت

ـ فاقد دوربین

ـ بدنه غیرقابل تغییر

ـ ناتوانی در آپلود/دانلود فایل

ـ فاقد ویجت

ـ ناتوانی در پشتیبانی از RSS

ـ ۳۴۹ دلار

● تشریح فیزیکی :

اول از همه، بگذارید از نظر فیزیکی این دستگاه را زیر ذره بین قرار دهیم. به نظر می‌رسد که Mylo ۲ از نظر اندازه‌ای با Mylo ۱ فرقی نداشته باشد اما باید اشاره کرد که Mylo ۲ مقداری بزرگتر است حتی بزرگتر از نوکیا N۹۳i، اما قطعا یک وسیله جیبی است.

بعضی از عناصر این گوشی اعم از کلیدهای جهت نما ( چهار جهت اصلی)، دکمه‌ای برای کلیک در سمت چپ صفحه نمایشMylo تعبیه شده است و میکروفون آن در سمت راست قرار دارد. همچنین در ۲ طرفMylo چندین دکمه لمسی نیز تعبیه شده است که به ترتیب در زیر توضیح داده شده اند:

▪ Option: معمولا برای دسترسی به منویMylo از این دکمه استفاده می‌شود

▪ Disp: جمع و جور کردن صفحه نمایش از فایل ها و برنامه های باز شده در آن

▪ Back: دکمه بازگشت به محل قبلی

▪ Info: با استفاده از دکمه می‌توانید Task Manager مایلو را باز کنید و در آن از برنامه‌ای به برنامه دیگر بروید

▪ Mylo: با لمس کردن این دکمه می‌توانید صفحه مرورگر-مانند مایلو را باز کنید که در این صفحه می توانید به ویجت ها دسترسی داشته باشید.

▪ Home: دکمه برای برگشت به منوی اصلی

● صفحه‌کلید QWERTY:

صفحه‌کلید کشویی که در پشت دستگاه قرار دارد نسبت به سایر تلفن‌های هوشمند دیگر خوش‌دست‌تر است، البته غیر از i-mate ۹۵۰۲. تمام کلیدها صاف هستند اما جالب است که بدانید کلیدهای به قدری حساس هستند که به سادگی می توانید نوشته‌های خود را با استفاده از آن وارد کنید. دکمه مربوط به فاصله نیز تا حدی بزرگتر از سایر کلیدها است و در آخر در پشت هر دکمه‌ای چراغ ریزی جاسازی شده است که در جاهای کم نور و تاریک می‌توانید بدون هیچ مشکلی نوشته‌های خودتان را تایپ کنید.

● صفحه نمایشی همانند رایانه شخصی:

همانطوری که در بالا اشاره شد، رزولوشن صفحه نمایشی Mylo جدید ۸۰۰ در ۴۸۰ است که تقریبا صفحه نمایش Mylo ۲، دو برابر بزرگتر از صفحه نمایشی گوشی های آیفون است. با چنین رزولوشنی می‌توانید صفحات وب را همانند مرورگر‌های وب داخل رایانه‌ها مشاهده کنید، دیدن صفحات وب در Mylo ۲ به حدی آسان و ساده است که می‌توانید بدون زوم کردن روی نوشته های وب سایت‌ها آن‌ها را بخوانید. البته فکر نکنید که قابلیت زوم در Mylo ۲ وجود ندارد، اگر در جایی احساس کردید که نیاز به زوم روی نوشته‌ها دارید می‌توانید به سادگی این کار را انجام دهید.

● هماهنگی با رایانه :

Mylo ۲ را می‌توانید به ۲ حالت به رایانه وصل کنید، حالت اول همان حالتی است که برای حافظه‌های فلش در نظر گرفته شده است ( وقتی که حافظه‌های فلش را به رایانه وصل می کنید یک هارد مجازی در MyComputer خود مشاهده می‌کنید). حالت دوم وصل کردن آن از طریق Media Transfer Protocol که به محض شناسایی شدن این حالت در رایانه می‌توانید فایل صوتی و تصویری را با استفاده Windows Media Player به Mylo منتقل کنید.

● برنامه‌ها

▪ برنامه های نوشتاری چت و گفتگو :

برنامه‌های Yahoo Messenger، Google Talk، AIM و Skype برنامه هایی هستند که می‌توانید بواسطه آن‌ها با دیگران در ارتباط باشید، اما متاسفانه اثری از MSN در آن دیده نمی‌شود، اما از آنجایی که یاهو و مایکروسافت در قسمت مسنجر تقریبا با هم همگام هستند می‌توانید با دوستانی که در MSN دارید در یاهو مسنجر نیز با آن ها در ارتباط باشید.

محیط کاربری تمام برنامه‌های چت نوشتاری و گفتگوی فوق تقریبا همانند نگارش رایانه‌ای آن‌ها است. تنها تفاوتی که بین این ۲ نگارش وجود دارد در فیلتر کردن کاربران آنلاین و آفلاین آنهاست که ممکن است کمی زننده باشد.

▪ RSS:

در Mylo ۲ می‌توانید جدیدترین سرخط اخبار را نیز در هر جا که هستید ببینید، اما متاسفانه یکی از نقص‌های RSS عدم نمایش خلاصه ای از فید است و برای خواندن خبر باید بدون دیدن گزیده‌ای از آن، لینک فید را باز کنید و کل فید را مطالعه کنید، اما می‌توانید به جای آن از گوگل ریدر نیز استفاده کنید.

▪ وب:

روی هم رفته،Mylo از مرورگر وب خوبی بهره‌مند است و اکثر وب‌سایت‌ها را می‌توانید با آن مرور کنید، جز بعضی از سایت ها که پایه و اساس آنها جاوا است. همچنین تماشای وب‌سایت‌های حاوی فایل‌های تصویری فلش همانند youtube نیز به سادگی میثر است. بعضی اوقات برای باز کردن لینک های کوچک در وب‌سایت‌ها ممکن است به مشکل برخورد کنید ( البته در صورتی که زوم فعال نباشد) که روی هم رفته آنچنان هم مهم نیست و با زوم کردن بر روی آن‌ها می‌توانید وارد لینک مورد نظر شوید.

▪ موسیقی:

یکی از خصوصیات خوبMylo پخش فایل‌های صوتی با بالاترین کیفیت ممکن است، صدای پخش‌کننده را وقتی که تا آخر بالا ببرید با کم ترین آسیب به گوش می‌توانید فایل‌های موسیقی خود را با بهترین کیفیت ممکن همانند دیگر Mp۳ Player های خوب بشنوید،Mylo می‌تواند فایل‌های صوتی Mp۳، AAC، WMA و ATRAC را به راحتی پشتیبانی کند.

▪ VoIP:

برقراری تماس‌های تلفنی VOIP با برنامه Skype در Mylo بسیار راحت است، حتی راحت تر از نمونه آن بر روی ویندوز موبایل‌ها. برای مکالمه بهتر است که از هدفون به جای بلندگوها استفاده شود چراکه بلندگو هایMylo آنچنان که به نظر می‌رسد برای پخش صدای مکالمه خوب نیست.

▪ تماشای تصاویر:

باMylo می‌توانید تصاویر را با بهریتن کیفیت ممکن و با بالاترین رزولوشن (۱۷۲۸x۱۱۵۲) تماشا کنید اما اگر تصویری با رزولوشن بالای ۳۰۰۰ پیکسل را باز کنید متاسفانه مایلو قادر به خواندن آن نخواهد بود.

▪ دوربین:

با دوربین ۱.۳ مگاپیکسلیMylo می‌توانید همانند دوربین‌های تلفن همراه عکسبرداری کنید. در حال حاضر تهیه ویدئو با دوربین Mylo ۲ میسر نیست و تنها می‌توانید با استفاده از آن عکسبرداری کنید .

▪ پخش فایل‌های ویدویی:

تمام فایل‌های ویدئویی در Mylo با فرمت Mpeg ۴ با رزولوشن ۳۲۰ در ۲۴۰ با سرعت ۲۹.۹۷ فریم در ثانیه و با صدای استریو پخش می‌شوند.

▪ ویرایشگر نوشته‌ها:

برای ویرایش نوشته‌ها نیز می‌توانید از برنامه‌هایی همانند برنامه notepad سیستم عامل ویندوز که در خود برنامه تعبیه شده است استفاده نمائید.

▪ شبکه های ارتباطاتی:

Mylo ۲ را می‌توانید از طریق شبکه‌های WiFi G به اینترنت وصل کنید.

▪ حافظه:

Mylo ۲ در حالت معمولی ۱ گیگابایت حافظه داخلی دارد. برای داشتنMylo در حافظه‌های بیشتر می‌توانید با پرداخت چیزی حدود ۵۰ دلار حافظه آن را ارتقا دهید.

▪ عمر باتری:

Mylo ۲ از باتری ۳.۷ ولتی ۱۲۰۰mAh استفاده می‌کند. بعد از ۲۴ ساعت استفاده (البته نه به صورت پیاپی) چیزی حدود کمتر از نصف باتری استفاده شده بود؛ که به نظر من حدود ۳۰ درصد بود.

▪ لوازم جانبی:

ـ پایه نگه دارنده Mylo برای شارژ

ـ صفحه رنگی

ـ آداپتور AC

ـ باطری اضافه و کیت شارژر

ـ محافظ صفحه