شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

سریال هایی با سناریوهای ضعیف


سریال هایی با سناریوهای ضعیف

بازی ای که غرب علیه ایران در سال ۹۰ به راه انداخته بود ۳ شاخه داشت هسته ای, تروریسم و حقوق بشر

بازی‌ای که غرب علیه ایران در سال ۹۰ به راه‌انداخته بود ۳ شاخه داشت؛ هسته‌ای، تروریسم و حقوق بشر. در این میان سناریوهایی که در زمینه تروریسم علیه کشورمان اجرا کردند،‌ نوآوری‌ها و ابداعات جدیدی داشت. به این شکل که آمریکا و همراه همیشگی‌اش اسرائیل، سناریوهای جدیدی را برای ایران به رشته تحریر درآوردند که در آن ایران متهم به تلاش به انجام عملیات تروریستی بود.

به عنوان نمونه، رسانه‌های آمریکایی اواخر تابستان گذشته خبر دادند توانسته‌اند منصور ارباب سیار و غلام شکوری ـ ۲ ایرانی شهروند آمریکا ـ را که متهم به تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن بوده‌اند، شناسایی و دستگیر کنند. به گفته رسانه‌های آمریکایی، باراک اوباما نیز در جریان این وقایع بوده و پیگیر روند این عملیات است. پیرو اعلام این خبر ادعایی، وزارت خارجه ایالات متحده به آمریکاییان در سراسر جهان نسبت به حملات بالقوه‌ تروریستی علیه منافع آمریکا هشدار داد.

از سوی دیگر، مقامات ایرانی در پی اعلام این اتهام بلافاصله موضع گرفتند و با رد آن تاکید کردند که این انفجارها توطئه های رژیم صهیونیستی با استفاده از مزدوران خود برای بد نام کردن ایران است. عربستان هم تقریبا با احتیاط وارد موضوع شد اگر چه برخی مسوولان آن اظهارات غیردوستانه‌ای هم داشتند. باوجود این، علاوه بر موضعگیری شخص معاون اول اوباما، اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج‌فارس نیز به صورت هماهنگ و شاید از قبل برنامه‌ریزی‌شده، ایران را مورد سرزنش و حتی تهدید قرار دادند. در همین حال، رژیم اسرائیل نیز در پی ۲ انفجاری که در مقابل سفارتخانه‌هایش در گرجستان، تایلند و هند رخ داد، ایران را به دست‌داشتن در این انفجارها متهم کرد. اتهاماتی که فراتر از حرف نرفت و مقامات رژیم صهیونیستی نتوانستند هیچ سندی برای اثبات ادعاهایشان ارائه دهند. همان‌طور که آمریکا نیز با برگزاری دادگاه منصور ارباب سیار در واشنگتن، تاکنون نتوانسته‌اند اتهاماتی که به این دو آمریکایی ایرانی‌تبار وارده شده است را به اثبات برسانند. ناظران بین‌المللی دلایل اجرای سناریویی را که غرب علیه ایران به راه‌انداخته، چند مورد می‌دانند از جمله این‌که در هراس از کابوس‌هایی هستند که به همراه بیداری اسلامی و بهار عربی بیش از یک سال است خواب خوش را از آنان گرفته است. به باور بسیاری، تحولات جدید منطقه باعث افزایش قدرت و نفوذ معنوی ایران در منطقه شده و موازنه به نفع تهران در حال تغییر است.

رسانه‌های غربی و حکام عرب با وجود آن که در رسانه‌هایشان اصرار دارند به افکار عمومی بگویند ملت‌های مسلمان منطقه که سران خودکامه خود را سرنگون کرده‌اند، توجه و پیروی چندانی از انقلاب ایران ندارند، اما خود بهتر از هر کسی دیگر می‌دانند که انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی اکنون به یک الگو برای ملت‌های مسلمان و آزاده تبدیل شده است و این چیزی است که غربی‌ها آن را برنمی‌تابند.تنها در همین راستاست که می‌بینیم رژیم صهیونیستی به دنبال تروریست جلوه‌دادن ایران است از این‌رو وقتی ناشیانه چند ایرانی را که در تایلند زندگی می‌کرده‌اند، مرتبط با نهادهای امنیتی و نظامی ایران معرفی می‌کند، چند روز بعد با عکسی که از این متهمان منتشر شد، مشخص گردید آنها افرادی هستند که تایلند را بیشتر جایی برای خوشگذرانی خود انتخاب کرده بودند و نه جایی برای برخورد با رژیم صهیونیستی که اگر این طور بود راه‌های بهتری برای تقابل برای رژیم وجود داشت.