جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
خورش گل كلم با اسفناج
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گل كلم متوسط (گل شده) پنج لیوان
سیب زمینی متوسط: سه عدد
اسفناج پاك كرده: یك كیلو
هویچ متوسط: دو عدد
زنجبیل خشك: نصف قاشق مربا خوری
سیر خردل: دو قاشق چای خوری
ماست كم چرب: یك سوم لیوان
آرد سفید: دو قاشق غذا خوری
نمك: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: یك قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
در یك ماهی تابه بزرگ روغن زیتون را گرممیكنیم و زنجبیل و سیر را به آن اضافه مینمایم وهم میزنیم تاكمی نرم شوند. گل كلم گل شده وسیب زمینی پوست كنده و هویچ را كه به شكلمكعبی خرد كردهایم به ان اضافه میكنیم و بهمدت پنج دقیقه تفت میدهیم سپس آبسبزیجات و خردل را میجوشانیم و به مواد دیگرمیافزایم و در ظرف را میگذاریم تا كمی نرمشوند.اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با نمك بهسبزیجات اضافه میكنیم تا حدود پنج دقیقه رویحرارت بماند.
در ظرفی ماست و آرد را مخلوط میكنیم وداخل سبزیجات میریزیم و حدود دو الی سهدقیقه هم میزنیم تا كمی غلیظ شود. اكنونخورش جا افتاده و اماده سرو است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست