دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

تارت سیب


تارت سیب

● مواد لازم برای نان تارت:
▪ آرد- یک و یک سوم لیوان
▪ تخم مرغ- ۲ عدد
▪ کره سرد- ۱۱۵ گرم
▪ شکر- یک قاشق غذاخوری
▪ نمک- مقدار کمی
● مواد لازم برای داخل تارت:
▪ سیب سبز ترد- ۸ عدد درشت
▪ کره- ۶۰ …

مواد لازم برای نان تارت:

آرد- یک و یک سوم لیوان

تخم مرغ- ۲ عدد

کره سرد- ۱۱۵ گرم

شکر- یک قاشق غذاخوری

نمک- مقدار کمی

مواد لازم برای داخل تارت:

سیب سبز ترد- ۸ عدد درشت

کره- ۶۰ گرم

آب- ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری

شکر- ۵ قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه نان:

نمک، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید و سپس وسط آرد حفره ای ایجاد کنید و تخم مرغ ها را درون آن بریزید. با استفاده از نوک انگشتان آرد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید. خمیر آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مواد داخل:

کره را در ظرف مخصوص و یا ظرف گرد با قطر ۲۵ سانتی متر ذوب کنید و شکر، آب لیمو و آب را به آن بیفزایید و بگذارید بپزد تا قهوه ای رنگ و به شکل کارامل دربیاید. سیب های پوست شده را به شکل حلقه برش بزنید و روی کارامل بچینید. در صورت تمایل کمی کره روی سیب ها بمالید و بگذارید کمی بپزد تا نرم شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. در این مرحله خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل دایره کمی بزرگ تر از دهانه ظرف دربیاورید. خمیر برش زده را روی دهانه ظرف قرار دهید و روی مواد را کاملا بپوشانید. چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که روی تارت طلایی شود، بگذارید. پس از درآوردن تارت از فر با استفاده از چاقو، تارت را روی سینی برگردانید و با خامه یا بستنی سرو کنید.