دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

دسر پاناکوتا با سس میوه | طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه


مواد لازم دسر پاناکوتا با سس میوه


شیر     ½ 2 پیمانه
خامه غلیظ     ⅔ پیمانه
وانیل خالص     1 قاشق چایخوری
ورق ژلاتین     ½ 1 پیمانه
شکر     ⅓ پیمانه

مواد لازم برای روی دسر


توت فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر     ½ 1 پیمانه
شکر     ¾  پیمانه


دسر پاناکوتا با سس میوه | طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه

طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه


    در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می اندازیم. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
    توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و 5 دقیقه می گذاریم تا خنک شود.
    پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می ‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
 


دسر پاناکوتا با سس میوه | طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
دسر پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دسر پاناکوتا با سس میوه ، طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه