دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

کیک پنیر خامه ای


کیک پنیر خامه ای

● مواد لازم:
▪ ۳۴۰ گرم کره
▪ ۲۲۶ گرم پنیر خامه ای
▪ سه پیمانه آرد
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ یک قاشق چای خوری بکینگ پودر (به دلخواه)
▪ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین (به دلخواه)
▪ ۶ عدد تخم …

مواد لازم:

۳۴۰ گرم کره

۲۲۶ گرم پنیر خامه ای

سه پیمانه آرد

نصف قاشق چای خوری نمک

یک قاشق چای خوری بکینگ پودر (به دلخواه)

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین (به دلخواه)

۶ عدد تخم مرغ درشت

یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

۳ پیمانه پودر شکر

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید و ظرفی را چرب کنید و در آن کمی آرد بپاشید. در ظرف آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. کره و خامه را که به دمای اتاق رسیده اند در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا صاف و یک دست شود. شکر را در ۳ قسمت و پس از افزودن هر قسمت به کره و خامه به خوبی هم بزنید. این مخلوط را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده اند دانه دانه به مخلوط شکر و خامه اضافه کنید و پس از افزودن هر کدام ماده را هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. در این مرحله مخلوط آرد و بقیه مواد را به مایه تخم مرغ، خامه و شکر و پنیر اضافه کنید و کمی هم بزنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد. برای جلوگیری از پاشیدن، کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در قالب خود باقی بگذارید تا کاملا سرد شود.