جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
کیک پنیر خامه ای
مواد لازم:
۳۴۰ گرم کره
۲۲۶ گرم پنیر خامه ای
سه پیمانه آرد
نصف قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر (به دلخواه)
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین (به دلخواه)
۶ عدد تخم مرغ درشت
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
۳ پیمانه پودر شکر
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۷ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید و ظرفی را چرب کنید و در آن کمی آرد بپاشید. در ظرف آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. کره و خامه را که به دمای اتاق رسیده اند در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا صاف و یک دست شود. شکر را در ۳ قسمت و پس از افزودن هر قسمت به کره و خامه به خوبی هم بزنید. این مخلوط را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده اند دانه دانه به مخلوط شکر و خامه اضافه کنید و پس از افزودن هر کدام ماده را هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. در این مرحله مخلوط آرد و بقیه مواد را به مایه تخم مرغ، خامه و شکر و پنیر اضافه کنید و کمی هم بزنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد. برای جلوگیری از پاشیدن، کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در قالب خود باقی بگذارید تا کاملا سرد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست