چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

باقلا پلو را خوشمزه بپزید!


باقلا پلو را خوشمزه بپزید!

● مواد لازم:
▪ گوشت دنده: ۷۵۰ گرم
▪ برنج: ۱ کیلو
▪ شوید: نیم کیلو
▪ باقلاسبز: نیم کیلو
▪ پیاز ۲ عدد
▪ زعفران به مقدار کافی
▪ ادویه به مقدار کافی
▪ نمک به مقدار کافی
▪ دارچین به مقدار …

مواد لازم:

گوشت دنده:

۷۵۰ گرم

برنج:

۱ کیلو

شوید:

نیم کیلو

باقلاسبز:

نیم کیلو

پیاز ۲ عدد

زعفران به مقدار کافی

ادویه به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .