یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پاتی نخود


پاتی نخود

● مواد لازم:
▪ نخود - ۲ لیوان
▪ آرد برنج - ۲ قاشق غذاخوری
▪ زنجبیل تازه - یک تکه کوچک
▪ پیاز - ۲ عدد
▪ برگ بو و گشنیز - به مقدار کم
▪ نمک و فلفل - به میزان لازم
▪ روغن برای سرخ کردن
● طرز تهیه:
نخودها …

مواد لازم:

نخود - ۲ لیوان

آرد برنج - ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه - یک تکه کوچک

پیاز - ۲ عدد

برگ بو و گشنیز - به مقدار کم

نمک و فلفل - به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

نخودها را که به مدت ۲۴ ساعت خیس شده است، از صافی رد کنید و با کمی آب آسیاب کنید تا مایه غلیظی به دست بیاید. آردبرنج، زنجبیل رنده شده، پیاز، گشنیز و برگ بوی خرد شده را با هم مخلوط و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و به شکل کتلت در آورید و ۲ طرف آن را در روغن سرخ کنید.

پاتی های نخود را داغ و با سس کچاپ سرو کنید.