یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
باقلوای عربی
![باقلوای عربی](/web/imgs/16/11/ibykg1.jpeg)
مواد لازم:
رشته عربی: یک بسته
کره: ۵۰ گرم
شیرعسلی: نصف قوطی
خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
۲. حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.
فوت کوزهگری:
رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود میسوزد.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل آلودگی هوا تهران هواشناسی شهرداری تهران سرقت پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم ریاست جمهوری خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس بانک مرکزی قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
ماه محرم سینمای ایران عاشورا هنرمندان تلویزیون بازیگر الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
روسیه غزه اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی جنگ غزه جو بایدن انگلیس فلسطین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی فناوری ناسا سامسونگ هواپیما نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
کاهش وزن میگرن سرطان